Klasika

Klasická masáž je nejhojněji využívaná. Jsou při ní prokrvovány ochablé svaly a uvolňovány svaly namáhané. Hodí se pro různé účely – pro odpočinek, před sportovním výkonem apod.

Thajská

Podstatou dobře vedené thajské masáže je znalost energetických drah v těle (meridiánů) a na nich umístěných reflexních bodů. Masér tyto body protlačuje palci, patami, koleny, předloktím či dlaní a jemně přitom manipuluje tělem klienta.

Baňkování

Při této proceduře se používá zahřátých nádobek, většinou skleněných, které se přiloží na pokožku těla a při chladnutí vyvíjejí podtlak na kůži a podkoží. Působí nepřímo přes jednotlivé reflexní zóny na určité orgány.

Lymfodrenáž

Hojně využívané jsou i lymfodrenáže. Tato procedura podporuje tok lymfy a tím i odplavování škodlivin z těla. Je vhodná zejména pro osoby se zatížením končetin, ale má i oblíbený kosmetický účinek, neboť potlačuje celulitidu.

Aromatická

Příjemná je aromatická masáž využívající oleje s obsahem rostlinných silic. Má blahodárný vliv jak na tělo, tak na psychiku, ale podporuje také imunitní systém.

Reflexní

Správně vedená reflexní masáž účinkuje na vnitřní orgány, ale také svaly, kosti a klouby. Jejich činnost  ovlivňuje pomocí speciální techniky hmatů.