Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Na tuhle „masáž z pekla“ nikdy nezapomene! Turista nerozuměl, co si objednává

Autor: csk - 
19. října 2018
05:35

Manželé Candise a Matthew Raisonovi si chtěli na Bali zpříjemnit pobyt exotickou masáží. Na „vymítání červeného draka“ však Matthew nejspíš nikdy nezapomene. Takhle ho při ní zmalovali!

Po šestidenním válení se po plážích si australští manželé řekli, že zkusí něco udělat s Mattovými bolavými zády. Zašli za místním masérem a ten se jich zeptal, zda chtějí normální masáž, nebo „Vymítání červeného draka“. Candice myslela, že půjde o nějakou čistě spirituální záležitost. „Nevím, co tím myslíte, ale směle do toho. Můj manžel vyzkouší cokoliv,“ odpověděla mu.

Masér se tedy pustil do díla. Začal rýt kovovou mincí po zádech Australana a oznámil, že zítra přijde červený drak. A opravdu, druhý den se na zádech objevily hrůzu nahánějící červené pásy. Příběh naivního turisty má však překvapivé rozuzlení.

„Celé tři roky Matta sužovala bolest zad. Od této masáže si ani jednou nestěžoval.“ Rány prý nebyly až do krve a po pěti dnech se zahojily. Server Daily Mail vypátral, že se tato poněkud drsná asijská metoda nazývá Gua šua a má uvolnit nečistoty ze svalové tkáně.

VIDEO: Toto není scéna z hororu: Podívejte se na další zvláštní masérské techniky!

Video  Toto není scéna z hororu, ale relaxační masáž!  - youtube.com
Video se připravuje ...

 

jasnovidec01 ( 19. října 2018 21:22 )

to máš z vlastní zkušenosti ??

Monikay ( 19. října 2018 18:08 )

mám zkušenost že léčba šokem fakt někdy pomůže. Známé na záda pomohla horká pivní koupel, kterou obsluhující personál nějak špatně nastavil. Když vylezla, byla jak rybička asi štěstím že se neuvařila

money ( 19. října 2018 10:15 )

Na té společné fotce není rozeznat kdo je ženská a kdo chlap

ivoadler ( 19. října 2018 10:04 )

Ty orientální mediciny bychom neměli podceňovat.

Antonin Blaha ( 19. října 2018 06:24 )

 Pomohlo mu to od bolesti zad tak o co jde?Opet titulek pro mene intelektualne zdatne jidince😲

Zobrazit celou diskusi