Zkuste si představit, že se ráno probudíte a v celé vaší domácnosti nebude fungovat elektřina. Po chvíli zjistíte, že lednice už několik hodin nechladí a potraviny v ní se začnou brzy kazit. Z vodovodních kohoutků navíc nepoteče voda. Pohledem z okna zjistíte, že elektřina nefunguje v žádném z okolních domů a možná i po celém městě. Nastane blackout. V únoru proběhl v Praze test, který bohužel ukázal, že na totální výpadek proudu není město ani občané připraveno. Hlavní město nemá dostatek záložních zdrojů elektřiny a pro své občany nedokáže zajistit pitnou vodu! Odpovědnost leží proto na každém z nás. Pokud chápete závažnost situace a cítíte zodpovědnost za sebe i svou rodinu řešením je S-kit 3D kompletní sada vybavení, která vám i vašim blízkým pomůže přečkat tři dny v případě nejvyšší nouze.

Autor: www.s-kit.cz

Položte si otázku, zda jste na krizovou situaci nyní připraveni. Dokážete pro sebe a své děti zajistit potraviny a pitnou vodu? Máte ve vaší domácnosti plnou spíž pro případ nouze? Většina českých domácností nakupuje potraviny ze dne na den a zásoby tvoří maximálně sáček těstovin a masová konzerva nevalné chuti. Zásoby pitné vody jsou v domácnostech většinou nulové! V S-kitu 3D naleznete vše, co budete potřebovat v případě nouze. Jeho obsah sestavený odborníky na krizové situace a nutričními poradci tvoří 24 porcí vysokoenergetických trvanlivých potravin, zásoby pitné vody v extrémně odolném balení a vybavení pro první pomoc. Zvládnutí krizových situací vám usnadní speciální nouzové vybavení, například švýcarský gelový hořák využívaný armádou v extrémních podmínkách, magnésiový podpalovač, se kterým rozděláte oheň za každého počasí či tablety na čištění kontaminované vody. S-kit 3D vytvoří doma, na chalupě, nebo kdekoliv jinde, kde trávíte čas, pojistku v podobě všeho, co potřebujete v nejvyšší nouzi. Celkový obsah, parametry a mnoho dalších užitečných informací o tomto zcela ojedinělém produktu naleznete na www.s-kit.cz.

Autor: www.s-kit.cz

Otázka nezní, zda byste si měli S-kit 3D dnes koupit. Podstatné je co budete dělat zítra, až ho budete skutečně potřebovat.