Pak už totiž pro vás nemusí být výsledek chirurgického zákroku překvapením, které odhalíte, až když se proberete na pooperačním lůžku a nadzvednete peřinu. „Při každé plastické operaci je velmi důležité si s klientkou vyměnit dostatek informací, aby výsledný obraz vedl k oboustranné spokojenosti. S online simulací to jde mnohem lépe, jelikož máme před sebou oba stejný obraz, který si odsouhlasíme,“ vysvětluje plastický chirurg MUDr. Ondřej Měšťák z kliniky Esthé.

Podle něj by s vámi zkušení odborníci měli celý případný zákrok projít krok za krokem a se vším vás seznámit. „Tuto 3D simulace nejvíc užíváme při plánování zvětšení prsů a výsledem se jí velmi věrně podobá.  Používáme ji také při simulaci operací v oblasti obličeje, jako například u plastiky nosu,“ upřesňuje doktor Měšťák. V průběhu celého května je tato simulace zájemkyním nabízena zdarma.

Omrkněte si svá nová prsa

Svá nová prsa si můžete téměř doslova »osahat« a prohlédnout ze všech stran a úhlů ještě než se pro operaci rozhodnete. Nikdo vás nebude k plastické operaci nutit, ani když si ji pak rozmyslíte. V programu také

MUDr. Ondřej Měšťák
Autor: Esthé
můžete svá nová prsa obléci do různých topů či plavek a prohlédnout si jejich tvar v oblečení.

„Výsledné modely z 3D simulace odpovídají skutečnosti mnohem více než dříve. Stále se k nim ale musí přistupovat jako k modelu pravděpodobného výsledku. Nemůžeme je zkrátka brát jako pooperační fotku,“ upozorňuje Měšťák.

Jak to probíhá?

Nejprve podstoupíte vstupní konzultaci, odborníci si nafotí vaše tělo z různých úhlů a váš obraz i s detaily přenesou do virtuálního světa. „Je dobré nasimulovat vybranou velikost implantátu spolu s dalšími dvěma velikostmi – o něco větší a o něco menší. Pacientka si tak může mnohem snáze a lépe vybrat velikost implantátu, která jí bude nejvíce vyhovovat,“ uzavírá plastický chirurg.

Fotogalerie
4 fotografie