Potěšte svého domácího kutila!

Tráví váš muž čas všelijakým kutěním a vymýšlením zlepšováků do domácnosti? V tom případě je koupě kvalitního nářadí perfektní volbou! V nabídkách různých obchodních řetězců naleznete zejména nyní, v době před Vánocemi, spoustu stylových sad nářadí, které potěší každého muže. Ideálním dárkem pro kutila může být také sekera, silná motorová pila a nebo třeba nová vrtačka.

Autor: Shutterstock.com

Praktický a vyvoněný dárek!

Je známá věc, že muži si nepotrpí na kosmetické vychytávky tak moc jako ženy. I přesto je pánská kosmetika jedním z nejčastěji darovaných vánočních dárků, který využije opravdu každý chlap. Pod stromeček můžete nadělit třeba různě parfémované sprchové gely a šampóny či potřeby na holení. Nebojte se a troufněte si i na výběr parfému!

Autor: Profimedia.cz

Hodinky na každou ruku!

Hodinky jsou ideálním dárkem jak pro muže, tak i pro ženy! Klasické pánské hodinky dokáží krásně doplnit a pozvednout společenský oděv a náramkové hodinky ve sportovním stylu se zase dají nosit každý den! Hodinky jsou nedílnou součástí vizáže a osobního stylu. Proto byste si při jejich výběru měli pořádně promyslet, k jakému účelu mají sloužit. Byznysmen v obleku bude potřebovat jinak zdobený ciferník než sportovní typ muže. Pokud sledujete módní trendy, určitě jste si všimli, že se na výsluní vrací kapesní hodinky! Hodinky jsou vhodným dárkem, který vydrží dlouhé roky. Nebojte se do nich investovat!

Flaška něčeho ostřejšího...

Tak tímto neuděláte krok vedle! V sortimentu, který se na trhu vyskytuje, můžete vybírat z velkého množství kvalitního alkoholu za dostupné ceny! Upřednostňujete kvalitní whiskey, či si raději dopřáváte hořké likéry...? Pokud toužíte po romantické chvilce s vaším mužem, zkuste k lahvince darovat i voucher na relaxační pobyt! Sklenka něčeho dobrého vás jistě navnadí na tu správnou atmosféru!

Nezapomeňte, že i muži se nechají rádi rozmazlovat!

Tipy na vánoční dárky naleznete ZDE!