Rychlé spojení s příbuznými

V době, kdy se většina z nás odstěhovala ze svých rodných domovů a měst, je telefon také důležitým prostředkem v komunikaci s našimi nejbližšími. Což mnozí ocení zejména o vánočních svátcích a na Nový rok.

Jen pro zajímavost

Víte, že podle posledních průzkumů si Češi přes Vánoce pošlou až několik milionů textových zpráv? Zdá se vám to jako obrovské číslo? Zkuste se tedy zamyslet, zda máte ve svém okolí ještě někoho, kdo zasílá vánoční korespondenci... Pomocí sms a mms můžete posílat klasická i obrázková přání nebo přání ve formě vtipných textů a básniček.

Autor: Profimedia.cz

Co nabízí naši operátoři?

V dnešní době se na trhu nabízí různé tarify a k nim i řada výhod, včetně neomezeného internetu, volání a sms. Jejich uživatelé pak mohou čerpat všemožné slevy do obchodů, na zážitkové dárky nebo třeba na kulturní akce, které operátoři nabízí.

Letos tedy můžete popřát do nového roku opravdu všem! Využijte velkého výběru tarifů a ušetřete. Můžete zkusit vymyslet originální přání a potěšit jím všechny, na kterých vám záleží!

Pár rad na závěr…

Spoustu z nás potřebuje telefon také k výkonu svého povolání. Víte, že i při vyřizování telefonních hovorů byste se měli řídit pravidly etikety? Zde jich pár naleznete:

*Usmívejte se! Věřte, nebo ne - na druhé straně aparátu to bude slyšet!

*Pokud se jedná o pracovní hovor, oslovujte volaného celým jménem, popř. titulem.

*Na kulturních akcích je vhodné vypnout vyzvánění či telefon úplně vypnout.

*Při důležitém hovoru nejezte, nekuřte ani nepijte.

*Pokud vás čeká složitější hovor, je vhodné si předem určit cíl telefonátu a v případě nutnosti si také připravit poznámky.

Tipy na vánoční dárky naleznete ZDE!