Český křišťál ze severu Čech

Křišťálové údolí na pomezí Jizerských a Lužických hor je už přes 300 let domovem českého křišťálu, ceněnému díky nejvyšší kvalitě ručního zpracování. Z něj pak mistři skláři vytvořili vůbec první broušený kámen na světě, první majestátní lustr, první křišťálový šperk nebo dokonalou skleněnou perličku.

Autor: Preciosa

Nejmenší broušený kámen na světě

Žádné nejmodernější technologie nenahradí tradiční postupy, které se dál předávají z generace na generaci. Český křišťál patří právem k pokladům českého národního dědictví, na které můžeme být pyšní. Stejně jako na značku Precisoa, která už staletí k této tradici neodmyslitelně patří a sklízí úspěchy po celém světě. Preciosa v roce 2009 opět překonala hranice toho, co je vůbec možné a představila nejmenší broušený kámen na světě se 33 facetami z kubické zirkonie.

Autor: Preciosa

Unikátní spolupráce globální technologické značky a českého tradičního sklářského giganta

Poslední model značky HONOR a čerstvá novinka na trhu, mobilní telefon HONOR 50, se stejně jako předchozí modely této technologické značky pyšní opravdu promyšleným designem, který není dokonalý jen pro oko, ale také promyšlený, aby perfektně padnul do ruky. Tradičního sklářského giganta Preciosa a technologickou značku HONOR tak propojuje stejný důraz na dokonalý a do detailů vybroušený design produktů.

Autor: Preciosa

Kryty této kolekce prošly náročnými testy přilnavosti a umělého potu, a tak společnost Preciosa disponuje certifikací na testování. Na každém krytu najdete celkem 45 kamínků českého křišťálu v barevném provedení light peach o velikosti SS3. Pro více o nové limitované kolekci krytů k mobilním telefonům HONOR 50 sledujte sociální sítě HONOR a Preciosa.

Pro více informací prosím navštivte oficiální stránky HONOR na www.hihonor.cz.