Plná podpora DVB-T2 a česká lokalizace

Nová řada televizí TCL EC780 je na českém trh dostupná ve dvou velikostech: 55 a 65 palců. Oba formáty podporují DVB-T2 HEVC/H.265 s ověřením Českých radiokomunikací. Více z nabídky televizorů TCL najdete na Alza.cz.

Výjimečný obraz si zaslouží výjimečný zvuk s vestavěným ONKYO Soundbarem  

Prvotřídní vestavěný zvukový systém Onkyo je vybaven čtyřmi reproduktory s předním vyzařováním a umožní maximální audio zážitek v prostředí Dolby Atmos při sledování filmů, přehrávání hudby či hraní her.

Bezrámečkový design televize TCL EC780
Autor: TCL

Rozlišení Ultra HD (3840 × 2160) je čtyřkrát větší než Full HD. Uchvacující dokonalost a přesnost zobrazení na televizích TCL Ultra HD je zajištěna více než 8 miliony obrazových bodů. Použitá technologie Wide Colour Gamut zajišťuje škálu intenzivních a ultra-realistických barev digitálního kina. Oproti běžným LED obrazovkám reprodukuje barvy o 30 % čistší a sytější. Dolby Vision HDR přináší mimořádné barvy, kontrast a jas a dělá z nich úžasný vizuální zážitek. Dolby Atmos se postará o realistický, dechberoucí prostorový audio zážitek.

Bezrámečkový design televize TCL EC780
Autor: TCL

Elegantní bezrámový kovový design s centrálním stojanem  

Bezrámečkový design TCL EC780 zvětšuje obrazovku bez rušivého vlivu rámu.

Bezrámečkový design televize TCL EC780
Autor: TCL

Tento velmi tenký designový koncept využívá kov, což z něj dělá nejen elegantní, ale také trvanlivý kus řemeslné práce, která se hodí k vašemu obytnému prostoru. Dodáváno s elegantním kovovým centrálním stojanem, takže tento velký televizor lze snadno umístit na jakýkoliv povrch. Stručně řečeno: Spojení výkonu a elegance v dokonalé harmonii.