Hledáte zaměstnání? Na veletrhu bude volná místa nabízet 93 vystavovatelů od Irska až po Slovinsko. „Návštěvníci mohou najít práci ve výrobních společnostech, maloobchodě, bankách, logistických firmách, centrech sdílených služeb nebo IT společnostech,“ vypočítává možnosti Kateřina Jaroňová, projektová manažerka Profesia days.

Rvačka bude o technické profese

Firmám stále více chybí vzdělaní a zkušení techničtí pracovníci. Letos je bude na veletrhu hledat 17 výrobních podniků od automobilových dodavatelů, přes výrobce digitální bezpečnosti, potravinářské nebo strojírenské společnosti, betonárky až po společnosti nabízející řešení pro optická média nebo leteckou dopravu. Maloobchodní společnosti budou hledat lidi »do kšeftu« i na své centrály. Banky a nadnárodní společnosti zase rádi sáhnou po »ajťácích« a lidech s jazykovými znalostmi.

Bez stresu a s hlídáním dětí

Třesete se strachy už jen při pomyšlení, že budete muset jít na pohovor? Veletrh vám nabídne setkání s personalisty konkrétních firem. Odborníci vám pak zase poradí, jak sami sebe nejlépe prezentovat, jak zpracovat životopis nebo v čem vyrazit na pohovor. A jestli váháte, jestli na veletrh vyrazit, protože nemáte hlídání pro svého potomka, bát se nemusíte. V dětském koutku je připravené hlídání pro děti starší než dva roky.

Veletrh práce Profesia days

Kde: Výstaviště Letňany, Praha

Kdy: 23. – 24. října 2013

Otevírací doba:    Středa 10 hod – 19 hod

                          Čtvrtek 9 hod – 16 hod

Vstupné: ZADARMO!