Už i rebel ODS Vlastimil Tlustý chodí na zálety. Blesk ho několikrát přistihl na adrese, kterou oficiálně užívá zahradní architektka Markéta Kubantová. "Milenka to není, jsme dobří přátelé. Nebydlím s ní, občas se tam stavím," snažil se včera celou záležitost zmírnit exministr financí. Jenže tentokrát se ekonomický expert trošku přepočítal. Lidé z ODS totiž Blesku potvrdili: "Je to jeho milenka."


Přítelkyni (milenku) má i Tlustý! Ani exministr financí Vlastimil Tlustý (ODS) zjevně nežije jen ve Slaném, kde má oficiální trvalý pobyt. Blesk ho totiž několikrát zastihl v Praze 5 v Košířích na adrese Markéty Kubantové. "Milenka to není, jsme dobří přátelé," popřel ale jakýkoli intimní vztah poslanec. Asi jen náhodou odcházel z bytu zahradní architektky rovnou do práce... "Nebydlím s ní, občas se tam stavím," prohlásil Tlustý. Na adrese Kubantové ho přitom Blesk jen minulý týden zastihl i několikrát denně. Co tam dělal, neupřesnil. A neudělala to ani Kubantová. "Jako dlouhodobí kamarádi spolu můžeme podnikat ledacos," reagoval jen na dotaz Blesku. Známost zahradní architektky s Tlustým prý trvá řadu let. Jak je možné, že se to neprovalilo? Poslanec se podle lidí z ODS nikde neobjevoval se svou skutečnou ženou. A když prý vzal na nějakou akci svou kamarádku, představoval ji jako svou ženu. Informace Blesku potvrdil i neoficiální poradce premiéra Marek Dalík. "Byl s ní i v Mongolsku, kde byl dokonce s panem Topolánkem. Markéta je jeho oficiální milenka," shrnul Dalík. ůNa služební cesty jsem ji nebral. Na jiné ano, na tom ale není nic špatného," přiznal nakonec i Tlustý. Nedávno se spekulovalo o tom, že měl exministr financí románek s novinářkou Lenkou Nedbálkovou. Ta na něj nyní podává žalobu na ochranu osobnosti. Tlustý je ženatý s Ladislavou, má jednu dceru.
Seznam nevěrníků se rozšiřuje Mirek Topolánek je ženatý s Pavlou, žije ale s Lucií Talmanovou, s níž už má syna. Jiří Paroubek se kvůli Petře Kováčové po osmadvaceti letech rozvedl se Zuzanou. David Rath se nikdy netajil přítelkyní Renatou Horkou. Ženatý je přitom s Evou. Martin Bursík, jehož chotí je Ivana, se na veřejnosti objevuje s Monikou Arkai.