Už od 49 Kč měsíčně se totiž innogy postará o Vaše rozbité domácí spotřebiče, ucpaný odpad či zabouchnuté dveře.

„Náš rozpočet není bůhví jaký. Když mi manželka volala, že nefunguje pračka, trochu jsem se zděsil. Buď musíme koupit novou, anebo shánět a platit opraváře,” říká Petr. Po příjezdu domů ho ale manželka uklidnila, energie mají u innogy a rovnou tam sjednala i službu innogy Domácí asistence, díky které za opravu 9 let staré pračky nezaplatí ani korunu. „Naše služba kryje spotřebiče a jejich funkčnost až do 10 let stáří a jako taková je na trhu ojedinělá.“ říká Kateřina Macková z innogy.

Se službou Domácí asistence si technika zavoláte domů kdykoliv.
Autor: innogy.cz

Odteď už žádná panika

Rozbije se pračka, lednice či televize a lidé okamžitě začnou hledat záruční list ke spotřebiči. „Není třeba panikařit a hledat doklad od spotřebiče. Stačí jednoduše vyfotit štítek spotřebiče, který je obvykle umístěný na zadní nebo boční straně spotřebiče, a poslat nám ho,“ doplňuje Kateřina Macková.

Rozbitý spotřebič může nadělat hodně starostí.
Autor: innogy.cz

Stačí zvednout telefon

Často tápeme, komu vlastně zavolat a o jakou katastrofu se přesně jedná. S novou službou od innogy si stačí zapamatovat jen jedno číslo a o zbytek se postarají. Na pomoc přispěchá technik, instalatér, topenář, zámečník, elektrikář nebo plynař. Stačí zvednout telefon, popsat danou situaci a innogy katastrofu vyřeší. Více informací najdete na asistenceinnogy.cz.