9 milionů ze Sportky zajistí seniorovi bydlení snů

Příběh tohoto staršího muže je výjimečný v mnoha ohledech. Sází prý teprve pár let, když už se ale do hry pustil, obul se do ní s pořádnou vervou. Jak řekl zástupcům Sazky, od nákupu prvního tiketu ještě nevynechal žádné slosování. A aby do trafiky nemusel běhat několikrát týdně, obvykle si předplácí hned několik slosování naráz.

Stejně tak se stalo i v onen osudový den před pár týdny - plný tiket měl rovnou na tři losování naráz. Tentokrát to ale nebylo nutné, zabral už první vsazený tiket. Druhý tah muži přihrál královskou částku 8 772 813 Kč.

O tom, že vyhrál ve Sportce, řekl svým nejbližším přátelům. A vlastně ani nemusel moc přemýšlet, co s penězi udělá. „Už dlouho se toužím přestěhovat do lepšího bydlení a tohle přání se mi teď díky Sportce splní,“ řekl zástupcům Sazky senior. A dodal, že mu peníze splní ještě jedno přání, a to je nákup nového Peugeotu.

Přečtěte si také: Velká gratulace! Díky Sazce letos vzniklo už 100 loterních milionářů.

Díky triku, který spousta lidí nedělá, bral miliony

O tiket Sportky se od jeho nákupu bál, a tak si ho pečlivě uschoval. A když zjistil, že už brzy dostane na účet miliony, musel si prý dát pořádného panáka. Přesně tak muž z Vysočiny popsal události, spojené s výhrou 5 608 460 Kč, kterou před časem trefil.

Sázenku, co mu změnila život, koupil přímo na pobočce Sazky. A protože pospíchal, nechal čísla vybrat terminál. Na jednu věc ale nezapomněl, a to byla doplňkovka Šance. „Spousta lidí ji nehraje, ale stojí jenom pár kaček a může přinést miliony,“ konstatoval výherce. A přesně díky tomuto triku je teď z Čecha loterní milionář.

A co si počne s penězi? Protože není lehkovážný, rozhodně výhru nechce rozházet. Místo toho bude investovat do domu pro svoji rodinu a také do bezpečného rodinného vozu.

10 výher v jednom slosování přihrálo Moravanovi skoro 20 milionů

Jestli je někdo skutečný klikař, pak je to tenhle chlapík ze Zlínského kraje. Na ono osudové slosování si vsadil plný tiket, kde všechny sloupečky vyplnil vlastními čísly a nezapomněl ani na zaškrtnutí Šance. A už velmi brzy bylo jasné, že je mu tentokrát štěstěna víc než nakloněna.

Muž slosování sledoval v televizi, a protože si vsazená čísla zhruba pamatoval, při druhém tahu mu začala naskakovat husí kůže. „Říkal jsem si, že to snad není možné,“ popsal zástupcům Sazky. Když si chvíli poté kontroloval tiket přes mobilní aplikaci Sazky, přišel naprostý šok.

Nevyhrál totiž jednu výhru ani dvě: v jednom jediném slosování vyhrál díky vlastním číslům rovnou desetkrát! Čech si na své konto připsal pět výher ve čtvrtém pořadí a čtyři výhry ve třetím, což mu dohromady vyneslo 87 972 Kč. Krásná částka, řeknete si. K tomu ale přibylo ještě první pořadí druhého tahu, tedy 19 706 570 Kč. Dohromady tak získal bezmála 20 milionů.

Inspirovali jsme vás? Jestli ano, tak vězte, že se o desítky milionů hraje ve Sportce i teď. Vsaďte si pohodlně online na tomto odkazu a třeba i vy se už po příštím slosování proměníte v loterního milionáře. Držíme palce

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.