Sehnat kvalitního řemeslníka je v Česku stále složitější. Shodují se na tom nejrůznější profesní organizace. Do podnikání se pouštějí i živnostníci, kteří nejsou vyučeni. Jejich práce není často kvalitní a musí se předělávat. Nejčastější potíže jsou podle odborníků ve stavebnictví.

Rekonstrukce domu nebo bytu přitom není snadná záležitost, zabere mnoho času a stojí nemalé peníze. O to více bolí, když kvalita provedených prací neodpovídá vynaloženým prostředkům.

„Víme, že sehnat profesionálního řemeslníka je často náročné, proto chceme ve spolupráci s portálem www.nejremeslnici.cz všem zájemcům pomoci,“ uvedl ředitel komunikace Českomoravské stavební spořitelny Rostislav Trávníček.

Autor: ČMSS

Získat VIP servis je jednoduché

Stačí se zaregistrovat na stránce www.ziskejteulisky.cz, uvést kontaktní údaje a formulář odeslat. „Zájemci obdrží e-mail s unikátním kódem a budou přesměrováni na stránku www.nejremeslnici.cz. Poté již mohou zadat konkrétní poptávku,“ vysvětluje jednoduchý postup Rostislav Trávníček.

Klientům ČMSS se na stránkách www.nejremeslnici.cz dostane přednostního obsloužení s extra poradenským servisem při hledání osvědčených řemeslníků všech stavebních profesí. „S případným financováním úprav pak pomůže náš obchodní zástupce,“ poznamenal Trávníček.

Češi využívají výhod stavebka

Jedním z nejvýhodnějších způsobů jak financovat přestavbu, zůstává nadále úvěr ze stavebního spoření, kde je navíc možnost získat státní podporu až do výše 2000 Kč ročně. „Dokazují to i statistiky. Největší díl z celkového počtu poskytnutých úvěrů, tedy více než 44 %, použili klienti právě na úpravy a modernizace svých domovů,“ poukázal Rostislav Trávníček. Úvěr pokryje nákup potřebného stavebního materiálu i práci kvalitní firmy.

Na stránkách www.ziskejteulisky.cz mohou navíc nejen klienti, ale všichni jejich návštěvníci využívat zajímavé slevy na nákup potřeb pro vybavení domova.