Nevyhrává první, zvítězí každý!

Každý, kdo se svojí Clubcard nakoupí v hypermarketu Tesco nebo prostřednictvím služby Potraviny on-line nákup nad 300 Kč, obdrží u pokladny kartičku s informacemi o soutěži. Samotná soutěž začala 4. května a soutěžící mohou navštívit přes 100 naučných stezek v desítkách lokalit po celé České republice. „Vybrali jsme příjemná místa, která jsou ideální pro aktivně strávený čas. Rádi bychom, aby rodiny s dětmi využily příjemného jarního počasí a strávily hezké chvíle s blízkými v přírodě. Informace, jak si zasoutěžit, dostanou v každém z našich hypermarketů,“ říká Jiří Mareček, tiskový mluvčí společnosti Tesco.

V přírodě budou ukryta hesla, a pokud soutěžící naleznou alespoň dvě, získají okamžitou výhru v podobě slev na nákup zboží či dárkových poukazů. Se soutěžní kartičkou doplněnou o správná hesla si může zákazník vybrat své „nálezné“ v kterémkoliv hypermarketu Tesco. Navíc si může soutěžící tipnout k heslům odpověď na soutěžní otázku, a tím postoupí do slosování o rodinnou dovolenou dle vlastního výběru v hodnotě 100 000 Kč a sto dalších cen, jako je například digitální fotoaparát, blue ray přehrávač, tablety, Playstation, videokamery, poukazy na zážitky. Soutěž vyvrcholí 8. června 2013, kdy dojde k vyhlášení vítězů tipovací soutěže o hlavní výhry.

Nebývalé množství výher, každý se může účastnit opakovaně

Soutěž umožňuje zákazníkům, aby se jí zúčastnili opakovaně a zvýšili své šance na hlavní výhru, ale také získali větší množství drobnějších cen. V soutěži jsou také ceny od partnerů, například vstupenky na hrady, zámky, wellness nebo slevy v Tesco.

Pro kompletní informace o soutěži klikněte zde.

Jak funguje věrnostní program Clubcard

Clubcard je věrnostní karta obchodního řetězce Tesco, která vrací peníze za nakupování. Za každých utracených 10 Kč na účtence Tesco připočítá na kartu 1 bod. Na jeden účet může sbírat body celá rodina. Po nasbírání minimálně 300 bodů obdrží zákazník v pravidelném vyúčtování Clubcard poukázky a slevové kupony. Kartu Clubcard vlastní 1,9 milionů lidí, kteří již v peněžních poukázkách a slevových kuponech získali 686 milionů Kč. Služba Clubcard oslaví v září 3 roky existence.