Poštovní spořitelna

Nenabízíme složité balíčky služeb, ale účet, který se přizpůsobí svému majiteli podle jeho věku a potřeb. Mladí lidé, důchodci či handicapovaní tak ušetří díky levnějšímu vedení účtu a zdarma mají také výběry hotovosti. Ostatním nabízí Era osobní účet jedinečnou poplatkovou odměnu – stačí jednou měsíčně zadat transakci přes elektronické bankovnictví a klientovi vrátíme část poplatku za vedení účtu.

Komerční banka

Klienti Komerční banky mohou získávat výhody v rámci programu MojeOdměny. Odměňujeme klienty automaticky, bez nutnosti jakéhokoli přihlašování nebo registrace. MůjÚčet a studentský účet G2.2 přinášejí klientům za 68 Kč měsíčně běžný účet s elektronickými výpisy, všechny příchozí transakce, platební kartu s cestovním pojištěním, telefonní, internetové a mobilní bankovnictví či výběry z bankomatů KB zdarma, pokud klient s kartou platí u obchodníků.

ČSOB

Klient má u nás s Aktivním kontem za 90 Kč zdarma 60 nejvyužívanějších transakcí. Jsme také banka, kterou vyhledávají studenti. ČSOB Studentské konto Plus obsahuje oproti běžným účtům řadu výhod. Vedení účtu i veškeré elektronické transakce jsou zdarma. Studenti mají také zdarma všechny výběry z bankomatů ČSOB a řadu dalších výhod.

mBank

Dokážeme držet naše náklady při zemi, a to především díky tomu, že „neživíme“ desítky či stovky klasických poboček. Tyto úspory promítáme do cen pro každého zákazníka, a tak nabízíme opravdu levné, ale přitom kvalitní bankovní služby. Díky tomu, že jsme internetovou bankou, si naši zákazníci mohou rychle a snadno vše zařídit z pohodlí domova a nemusí ztrácet čas ve frontách na pobočce.

Volksbank

Volksbank je nejlepší volbou pro klienty, kteří nehledají pouze banku, ale především osobního bankovního poradce pro dlouhodobou spolupráci. Díky naší srozumitelné řeči, transparentním službám za přijatelnou cenu a týmu zkušených osobních bankéřů vracíme bankovnictví jeho původní osobní charakter a klademe důraz na lidský přístup.

GE Money

Protože klienty pravidelně odměňujeme za využívání našich služeb, například formou voucherů na slevy při každém výběru z bankomatů. Kdo platí naší platební kartou (ať už kreditní nebo debetní), vracíme mu určité procento z nákupu zpět. Pravidelně děláme akce pro naše klienty, kde mají možnost získat finanční odměny, například v létě 6000 Kč za přivedení nového zájemce o hypotéku, nebo v dubnu 2000 Kč za založení nového účtu u nás.

Raifessenbank

Naše eKonto bylo již čtyřikrát v řadě vyhlášeno nejlepším účtem v České republice v prestižní soutěži Banka roku. Účet je založen na kombinaci vysoce kvalitních a ojedinělých služeb (jako je např. zamykání platební karty nebo multiměnový účet ) a nízké ceny. Pokud klient splňuje věrnostní podmínky, získá zdarma vedení účtu včetně spořicího účtu, dvou platebních karet, internetového bankovnictví, zdarma jsou i příchozí platby, dva výběry z bankomatu měsíčně a klient má možnost vkladu i výběru hotovosti zdarma.