„Byla jsem opravdu šokovaná, vůbec jsem nevěřila, že bych mohla něco vyhrát,“ svěřila se nám Pavla, která se v jedné softwarové fi rmě v Brně stará o zákazníky.

V minulosti prý zkoušela hrát maximálně tak v loterii stíracích losů. A párkrát se jí podařilo setřít deset korun. „Padesát tisíc to je ale něco jiného, je to pro mě hodně peněz a velice příjemně nám s manželem vylepší rodinný rozpočet. A když je teď ta fi nanční krize…,“ dělí se s úsměvem o svou radost. Jedním dechem ale dodává, že s takovouhle částkou si určitě poradí.

Pavla Lužná vyhrála s Bleskem
Autor: Blesk - Bára Pejšová

Pavla Lužná právě přebírá výhru

Kdyby ale třeba vyhrála miliony, bála by se, že jí to úplně změní a rozvrátí život. „S takovouhle výhrou z Blesku jsem úplně spokojená,“ říká skromně výherkyně.

A na co použije padesátitisícovou výhru? „Už jsme o tom s manželem mluvili, peníze určitě použijeme na pěknou dovolenou u moře, asi poletíme na Korsiku,“ říká výherkyně. A zda bude s Bleskem soutěžit dál? „To víte, že to budu ještě zkoušet. Když už se na mě štěstěna usmála jednou, třeba se usměje znovu. Nový superb by byl fakt super,“ přiznává Pavla.