Sexkoučka Julie Gaia Poupětová vede semináře hlavně o masturbaci. A ta čtenáře také nejvíce zajímala. Julie Poupětová na ně odepisovala vyčerpávajícími odpověďmi a snažila se o co nejupřímnější slova s vírou, že budou párům i jednotlivcům ku pomoci.

Ptali jste se například: "Dobrý den, orgasmu jsem schopná dosáhnout pouze pomocí sprchy, při styku nikoliv, jak to změnit? Partner se snaží, ale úspěch se nedostavil." Na to podala sexkoučka podrobnou odpověď: "Jste na tom velmi podobně, jako veliká spousta dalších žen v této zemi. Jen velmi stručně, několik užitečných kroků. Přejděte pozvolna ze sprchy na vibrátor - na klitorisu (může to trvat i déle, než se to naučíte - moje zkušenost 14 dní - takže neházejte flintu do žita :-). Další krok, zkuste to vibrátorem s partnerem v posteli. Poté zkuste ve vhodné pozici požít vibrátor při pohlavním styku. To jsou tři snadno vypadající kroky, mohou vám ale zabrat i několik měsíců. Takže hodně odvahy s experimentováním a elektrickým pomůckám zdar :-)."

"Je to problém, jestli masturbuji 2 - 3x denně uz cca 10 let?" byla další otázka. "Rozhodně ne, za mě osobně, zkuste třeba několikrát na hraně oddálit orgasmus a jít si mezitím třeba zasportovat. Uvidíte, co se s vaší sexuální energií začne dít pak.:-)" snažila se sexkoučka vyvrátit pochybnosti a rovnou přidat radu k dobru.

Plno dalších dotazů najdete ve výše zmíněném chatu a nebojte se účastnit masturbačních seminářů Julie Gaiy Poupětové, pokud toužíte objevit nové zázraky se svým tělem.