Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Soutěž Blesk Trhák o tisíce korun je zpět! My už jsme vyhráli, radují se šťastlivci!

/
  • Výherci soutěže Trhák Blesku se pochlubili svou výhrou. Už v pátek se soutěž vrací!
    9. září 2019 ● 00:00

    Připravte se na další trhákové šílenství! Už tento pátek 13. 9. to vypukne. Vrací se nejsnadnější hra Blesku Trhák! Na vaše trhnutí čeká několik set tisíc výher včetně šeků na 10 tisíc korun! Ty už mnoha čtenářům v jarním kole Trháku vylepšily život...

  • 1.

    Bohumila (63) zaplatila oslavu a lázně

     „Myslela jsem nejdříve, že si ze mě někdo dělá legraci.“ Tak popisuje první telefonát o výhře Bohumila Tlachová (63) z Ostravy. Nemohla v únoru uvěřit, že jí štěstěna přinesla od Blesku 10 tisíc korun. S manželem jsou v důchodu, a tak taková částka znamenala mnoho radosti.

     

    „Muž oslavil 70. narozeniny, část peněz padla na dárky a oslavu,“ říká paní Bohumila. „Dvakrát jsme byli se synem a snachou v lázních ve Velkých Losinách. Sice vždy jen na jeden den, ale i tak jsme si užili různé lázeňské procedury. Něco dostaly vnučky a zbylo i na kuchyňského robota.“


    Článek z novin i šek na deset tisíc korun si schovala na památku. Věrná čtenářka Blesku se už těší na další pokračování soutěže. „Ráda si zahraju, ono už se také stalo, že někdo vyhrál dvakrát. Tak se třeba znovu poštěstí,“ dodává.

    Výherci soutěže Trhák Blesku se pochlubili svou výhrou.
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Jan (80) dal výhru na zubaře

    „Za výhru 10 tisíc s Trhákem jsem byl moc vděčný,“ řekl hned na úvod pravidelný čtenář Blesku Jan Kadlec (80) ze Sokolova. „Peníze padly částečně na slušný oběd pro celou rodinu a částečně jsem je nechal u zubaře.“ Další kolo Trháku už vyhlíží a rozhodně ho využije a bude soutěžit.

    Výherci soutěže Trhák Blesku se pochlubili svou výhrou.
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Alena (58) ještě výhru neutratila

    Že vyhrála s Trhákem v Blesku deset tisíc, Alena Havlíčková (58) z Moravské Třebové nejdřív vůbec nevěřila. „Byla jsem moc ráda, plánovala jsem koupi nové pračky,“ vysvětlila.

     

    Jenže kvůli tragickým okolnostem v osobním životě neměla ještě na žádné nákupy myšlenky. Na Trhák však rozhodně nezanevřela a hrát bude i tentokrát. Blesku přeje moc štěstí, nejen s hrou Trhák.

    Výherci soutěže Trhák Blesku se pochlubili svou výhrou.
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Jaromír (56) koupil televizi

    Za výhru, velkou jako jeden jeho invalidní důchod, byl Jaromír Bordovský (56) z Bordovic moc rád. „Byl to vlastně takový třináctý důchod,“ vysvětlil někdejší agronom-zootechnik. „V listopadu v obci budou měnit frekvence, tak si pořídím novou televizi a mám domluvené už i to, že mi to připojí. Dobře jsem si to zařídil,“ myslí si výherce. Na čtení Blesku však ani s novou televizí nezapomene, hrát Trhák bude i tentokrát.

    Výherci soutěže Trhák Blesku se pochlubili svou výhrou.
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Libuše (72) zkrášlila zahrádku

    Deset tisíc s Trhákem vyhrála Libuše Jirásková (72) z Chomutova díky pravidelnému zkoušení štěstí. „Peníze jsem investovala do své krásné zahrádky. Koupila jsem sazenice azalek a další. Krása!“ libovala si výherkyně. Částí peněz pomohla také svému synovi. Blesk čte pravidelně už deset let a se soutěžením hodlá pokračovat.

    Výherci soutěže Trhák Blesku se pochlubili svou výhrou.
    Autor: archiv Blesku

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy