Někdejší pracovnice domova důchodců z obce kousek od Kralup nad Vltavou své »klice« nemůže doteď uvěřit. Vždyť je to pro celou rodinu první výhra v životě!

„Blesk kupuje babiččin přítel, přečtou si ho oba, on vyluští křížovku a pak si ho přečtu já. Děláme to tak úplně každý den,“ popisuje »bleskové sdílení « v rodině Renata, jejíž současnou pracovní náplní je celodenní péče o nemohoucí babičku.

Trhnout si kousek štěstí zkoušela paní Renata od počátku soutěže. Tentokrát ale nezůstala jen u sloupnutého kuponu a po pročtení novin poslala kód esemeskou. Když jí pak telefonovali radostnou zvěst, byla jako u vytržení. „Nemohla jsem tomu uvěřit! Nejdřív jsem to řekla dceři Nikolce a pak babičce,“ líčí Renata.

A jak naloží Kocourkovi s výhrou? „Uděláme novou podlahu v kuchyni, babička dostane vitaminové injekce a dcerka asi nějakou pěknou knížku,“ vypočítává maminka Renata a dodává, že určitě bude i malá oslava. „Líbil by se mi atlas koní, ty mám moc ráda," má už vybráno blonďatá slečna Nikolka (11). Je ale jasné, že by raději měla koně živého, takže trhat se bude u Kocourků dál!

VIDEO: Výherkyně Trháku

Fotogalerie
3 fotografie