Začíná chmurný podzim, ale proč si do tohoto ročního období nevnést trochu světla a lepší nálady? Co třeba nová kuchyně nebo dovolená v nějaké vámi vysněné exotické destinaci? Minutová půjčka je tu pro vás! Možná vás brzdí obava ze složitého papírování a skrytých poplatků. Už nemusí! Nyní si můžete peníze půjčit v moderní bance rychle a jednoduše, navíc s garancí výhodné sazby a nulových poplatků po celou dobu splácení.

Předčasné splacení zdarma

Pokud vám chybí finanční hotovost, je pro vás Minutová půjčka to pravé.  K jejímu sjednání vám stačí pouze doklad totožnosti. Navíc poskytnutí a měsíční správa půjčky je zdarma, stejně jako mimořádné splátky nebo předčasné splacení.  Velkou výhodou je i fakt, že si sami můžete určit dobu splácení a výši splátek.

Stejný úrok po celou dobu

Jako jedna z mála bank vám Equa bank garantuje po celou dobu splácení stejnou výši úrokové sazby a nulové poplatky. Oproti jiným půjčkám se vám tedy nemůže stát, že se náhle zvýší úrok. Roční úroková sazba začíná již na 7,9 % a v průběhu splácení půjčky se tedy nemění.

Jak si jednoduše pořídit půjčku

Celou půjčku můžete vyříditonline z pohodlí domova, na pobočce nebo po telefonu. Je na vás, jaký způsob vám nejvíce vyhovuje. Pokud se rozhodnete pro internet, stačí navštívit www.equabank.cz , kde ji budete mít vyřízenou za pár minut. Smlouvu vám doručí banka domů a další den máte peníze na účtu. Nebo pokud se zastavíte na jedné z poboček banky a po chvíli můžete odcházet s půjčkou načerpanou na vašem účtu.

Nějakou půjčku již máte?

Pokud již nějakou půjčku máte, není nic jednoduššího, než si ji zlevnit a převést do Equa bank s í RePůjčkou. Díky garanci snížení úrokové sazby a zrušení všech poplatků klienti na jedné převedené půjčce v průměru ušetří vice než 20 000 Kč. A navíc převedení půjčky od původního poskytovatele za vás kompletně vyřídí Equa bank. K převedené půjčce si jednoduše a za stejně výhodných podmínek můžete půjčit dalších až 500 000 Kč. RePůjčka byla odbornou veřejností oceněna jako vůbec nejlepší úvěrový produkt v České republice – získala a dokonce obhájila Zlatou korunu v letech 2013 a 2014.

Reprezentativní příklad

Přehled poplatků Minutová půjčka 
Poskytnutí a vedení půjčky  ZDARMA 
Předčasné splacení a mimořádné splátky  ZDARMA 
Výše půjčky  95 000 Kč 
Doba splácení  60 měsíců 
Roční úroková sazba  7,9 % p.a. 
Měsíční splátka celkem  1 922 Kč 
Poplatek za vedení běžného účtu  0 Kč 
RPSN  8,2 % p.a. 
Celkové náklady splatné spotřebitelem  115 320 Kč 

Jak si půjčku sjednat?

- Jednoduše si domluvte schůzku na nejbližší pobočce prostřednictvím kontaktního formuláře na této stránce

- Zavolejte zdarma na 800 500 900

- Nebo klikněte na odkaz ZDE!