„Mojí největší výhrou byla poukázka na pět tun chlévské mrvy, kterou jsem vyhrál v tombole na plese,“ řekl šťastný výherce Bleskačky.

Když se o nové hře Blesku dozvěděl, hned se rozhodl, že zkusí štěstí. „Se sběrem Bleskaček jsem začal už ve čtyři ráno v Uničově cestou na vlak. Navštívil jsem každou trafiku a pak všechny prodejny cestou do práce v Olomouci. Během dopoledne jsem v areálu nemocnice, kde pracuju a kde jsou další asi tři trafiky Bleskačky dosbíral,“ prozradil Jan Kotzot s tím, že s možností, že by vyhrál, ale příliš nepočítal.

Výhra u nádobí

„Zrovna jsem umýval nádobí, v tom zazvonil telefon, že jsem vyhrál 26 637korun. Byl to pro mě šok,“ konstatoval Kotzot s tím, že Bleskačka je první soutěž, kterou si s deníkem Blesk zahrál. „Teď se určitě zúčastním i té části o celoroční plat. Ta hra se mi moc líbí a mohli byste ji pořádat každý rok,“ řekl.

Zaplatí dovolenou

Výhru hodlá utratit za jednu či více dovolených. „Protože mi pomáhal syn, tak to utratíme za dovolené společně. Miluje Prahu, takže se tam určitě vypravíme. Na Petřín, na hvězdárnu a tak vůbec,“ prozradil Kotzot.

Výherce: Hrajte, není to těžké!

Bleskačka podle Jana Kotzota nebyla těžká. „Pravidla jsou jasná a srozumitelná. Jediný oříšek je v tom, mít to štěstí a nakoupit ten správný potřebný počet výtisků s kupóny a pak je zaslat pomocí SMS zprávy,“ řekl Blesku výherce a dodal: „Rozhodně každému doporučuju, aby do toho šel, aby to zkusil!“

Neváhejte hrát!

O průměrnou měsíční mzdu se hraje s Bleskem každý den, i vy si tak můžete splnit svůj malý sen třeba už dnes! A pokud budete BLESKAČKY sbírat po celou dobu trvání soutěže, můžete vyhrát dokonce roční plat ve výši 319 644 Kč.

Video
Video se připravuje ...

Hrajte s Bleskačkou denně o průměrný plat Blesk