Marketingová společnost TK Plus se specializuje především na pořádání sportovních a kulturních podniků. Mezi její hlavní aktivity patří tenisový turnaj UniCredit Czech Open a atletický mítink Zlatá tretra Ostrava. "Společnost TK Plus loni poprvé pořádala další velmi významný turnaj v tenise, a to mistrovství světa jednotlivců a družstev seniorů," uvedl jednatel společnosti a vlivný sportovní manažer Miroslav Černošek.

TK Plus se zaměřuje také na samosprávy. Získala například zakázky na propagaci Olomouckého kraje. V letech 2007 až 2010 firma TK Plus za propagaci kraje na sportovních, kulturních a společenských akcích inkasovala 14,3 milionu korun. Od roku 2011 pak hejtmanství agentuře TK Plus zaplatilo dalších 18 milionů korun.

Město Prostějov firmě TK Plus za čtyřletou propagaci v tuzemsku i zahraničí zaplatí 14 milionů korun. Prostějovská radnice chce s pomocí TK Plus zajistit propagaci a reklamu města na sportovních, kulturních a společenských akcích republikového i mezinárodního významu, aby do města přilákala více turistů.

TK Plus spolupracuje také s olomouckou radnicí, která agentuře za poslední tři roky za propagaci a pořádání kulturních akcí zaplatila zhruba pět milionů korun. Radní letos v srpnu rozhodli, že město firmě TK Plus příští rok zaplatí další bezmála dva miliony korun, aby mohla být zahájena příprava velkého letního koncertu v centru Olomouce.

Společnosti TK Plus ale klesají tržby. Zatímco do roku 2008 každoročně vykazovala růst tržeb až na 267 milionů korun, poté se její tržby začaly snižovat. V roce 2009 utržila 198 milionů a o rok později 166 milionů korun. Předloni její tržby klesly o 12 procent na 148,4 milionu korun a loni na 116,6 milionu korun.

Majoritním vlastníkem společnosti TK Plus, jejíž základní kapitál činí 22,7 milionu korun, je londýnská firma World Sport Service. Menšinové podíly drží prostějovští podnikatelé Milan Matzenauer a Černošek.