I když to venku na léto nevypadá, stále můžete zažít horké chvíle v objetí svého partnera, nebo i neznámého temperamentního cizince!

Beran (21. březen - 20. duben)

Na začátku léta budete mít rodinnou a domáckou náladu. Ozve se ve vás potřeba vychutnávat si klidný čas s vaším partnerem buď doma, nebo nedaleko vašeho domova. Drobná krize se sice může vyskytnout, ale pokud ji ustojíte, cesta před vámi bude o to hladší. Od srpna pro vás začne 30denní období, v němž se naplno dostane ke slovu láska a kreativita. V tomto období máte šanci zanechat příznivý dojem na ostatní a život si budete opravdu užívat.

Nejvášnivější zážitek: Nevázaný sex v přírodě ve vás probudí zvířecí instinkty.

Býk (21. duben - 20. květen)

Léto pro vás začne něžnými slovy, které vám někdo příjemný bude šeptat do ouška. Čekají vás i skvělé konverzace, budete komunikativní, vtipná a nebudete mít problém ohromit obecenstvo skvěle vypointovaných příběhem. Vzroste ve vás potřeba mluvit otevřeně i o intimních věcech, na to však budete potřebovat prostředí, ve kterém se budete cítit bezpečně. Muži ocení i vaši schopnost pozorně poslouchat. Koncem července máte šanci zintenzivnit vztah se současným partnerem. Pokud se chcete někam posunout, pozor na tvrdohlavost!

Nejvášnivější zážitek: Bude vás svádět jistý šarmantní cizinec, a to ani nemusíte cestovat. Potkáte ho tam, kde žijete. Pokud ještě nemáte partnera, dejte se svést. Jeho milenecké umění bude stát za to.

Blíženci (21. květen - 21. červen)

Předtím, než se dáte unést na křídlech romantiky, zaměřte se na své materiální zdroje, majetek a úspory. Trocha šetřit by neškodilo. Starejte se více i o své tělo. Pokud vás přepadne strach, zhluboka se nadechněte a nechte logiku, ať překoná emoce. Jen tak budete schopny konstruktivně se pohnout kupředu. Pokud se vám podaří udělat pořádek v materiálních záležitostech, uvidíte, že vaše hlava i srdce se otevřou lásce i jiným radostem. Od 2. do 26. srpna se raději vyhněte novému vztahu. Je to skvělé období na vyrovnání se s minulostí. Vsaďte na otevřenou komunikaci s partnerem.

Nejvášnivější zážitek: Tanec tělo na tělo s krásným neznámým během horké letní noci.

Letní horoskop lásky pro další znamení naleznete na našich stránkách už zítra.