Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Zavražděného muže pohřbili po 23 letech! Mafiánský boss prozradil, kde leží tělo

Autor: lm - 
8. listopadu 2016
22:33

Po 23 letech mohou Ladislavu Bojkunovi (†23) konečně zapálit na hrobě svíčku. Příbuzní mladíka doposud nevěděli, kde je jeho tělo. Až nedávno to policistům přiznal někdejší boss slovenského podsvětí Mikuláš Černák (49).

Ladislav Bojkun (†23) se stal obětí Černákova gangu v divokých 90. letech. Zabít ho měl v roce 1993 Alojz Házy, který nechvalně proslul jako mafiánský popravčí a pravá ruka Mikuláše Černáka. Podle svědků serveru Pluska.sk měl být důvodem vraždy milostný trojúhelník.

Házy totiž předtím skončil v kriminálu za podvody, které páchali spolu s Bojkunem. Parťáka ale nepráskl, takže Bojkun zůstal na svobodě. Mladík se mu ale odvděčil tím, že mu začal chodit za ženou. Tím si podepsal ortel smrti.

Dlouhé roky se nevědělo, co se s Bojkunem stalo. Až nyní policistům Černák ukázal místo, kde bylo ukryto jeho tělo. V sobotu 5. listopadu manželka Ladislava Bojkuna potají a potmě pochovala. „Celá rodina jsme pocítili úlevu na duši,“ přiznal její bratr.

Alojz Házy za vraždu už nemůže být potrestán, sám byl v roce 1998 zastřelen. Bojkun je paradoxně pochován na stejném hřbitově jako jeho kat, jejich hroby leží jen pár metrů od sebe.

Video  Ladislava Bojkuna (†23) po 23 letech pochovali. Zabil ho Alojz Házy.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

kuniksicht ( 8. listopadu 2016 23:42 )

ani se nedivim, ze je po smrti. komplic jej nepraskne, bruci i za nej a ten mu chodi soustat starou.........

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání