Zdá se, že novinky jako »super«, »haha«, »paráda« nebo »to mě mrzí« a »to mě štve« příliš nezabraly. Lidé si z nich utahují a vymýšlejí nové, nestydaté a někdy i fekální emotikony.

Takže se na internetu už objevily smajlíky jako »to mě vzrušuje« a »z toho jsem ochablý«, které hrají na sexuální notu. Další jsou mnohem nechutnější, jako například »vyzvracel jsem si do pusy« nebo »vyzvracel jsem se do pusy někomu jinému«.

Zmatený Travolta je klasika.
Autor: Facebook

Dalšími byste mohli na sociální síti dát vědět, že jste ten či onen post přečetli na toaletní míse. »Přečetl jsem to při kakání« je dostatečně výstižný smajlík. Tvoření zesměšňujících smajlíků se přitom věnují i Češi nebo Poláci.

Domácí lidová tvorba ukázala, jak skvěle vystihují nové smajlíky sexuální aktivity. »To se mi líbí« je ruční práce, otevřená pusa znamená orál a srdce romantiku. Poláci zase přinesli celou variaci na téma slova ku*wa.

No a samozřejmě se objevil i zmatený John Travolta jako zfetovaný Vincent Vega z Pulp Fiction. Ten nesmí chybět nikdy. Upřímně, to je smajlík, kterého bychom používali i my.

A ještě jednou Travolta
Autor: Facebook
Fotogalerie
8 fotografií