Čtenáři Nedělního Blesku rozhodli, že nejvíc sexy je v naší republice zpěvačka Lucie Vondráčková (27) a zpěvák Sámer Issa (22). Když jsme je kontaktovali a sdělili jim to, byli z toho oba tak trochu v šoku. Na co by se zeptali jeden druhého?


Sámer Issa: Jsem v šoku * o vítězství v anketě Že jsem nejvíc sexy? Spíš to beru jako pochvalu od fanoušků, ale děkuju! * o Lucii Mám ji hrozně rád, a to nejen jako zpěvačku, ale i jako člověka. Vždycky je sympatická. Na scéně je už dost dlouho a za tu dobu všem předvedla, co umí.
Lucie Vondráčková: Nechápu! * o vítězství v anketě Že jsem nejvíc sexy? Víte, kdyby to vyhrála jakákoliv česká krasavice, tak to chápu. Ale tenhle výsledek je pro mě opravdu velká záhada hlavolamu. Mám takovou zmatenou radost. * o Sámerovi V SuperStar byl naprosto okouzlující. Myslím, že jsem mu i poslala hlas. A teď mu držím palce. Aby ho měli posluchači rádi, poslouchali jeho písničky a aby měl každý den důvod se usmívat. To mu moc sluší.
Sexy muž pod palbou sexy ženy ...aneb Lucie se ptá Sámera 1. Jak oslavíš příchod Nového roku? Budu zpívat v zahraničí, a to je ten nejhezčí způsob, jak oslavit konec jednoho roku a přivítat ten druhý. Navíc tam budu s mnoha skvělými muzikanty, takže to bude super. 2. Co tě letos nejvíc potěšilo? Byla to moje účast na mezinárodní pěvecké soutěži New Wave v Moskvě. Byly tam tisíce lidí a já skončil sedmý. Byl to fantastický zážitek. Spousta lidí z celého světa a jako hlavní host Stevie Wonder, s nímž jsme si pak na pódiu zazpívali písničku I just cold to say I love you. Stevie zpíval sloky a osmnáct finalistů, mezi nimi i já, jsme zpívali refrén. A pak jsme se s ním v šatně i vyfotili. 3. Popraly se někdy holky kvůli tobě? No, párkrát k tomu moc nechybělo, ale nedovolil jsem to a zasáhl. 4. Popral ses někdy kvůli holce ty? Na střední škole k tomu dvakrát nebo třikrát došlo, protože si na moji holku dovolil její bývalý kluk. Ale každé holky nebo ženy bych se zastal, nejenom té mojí. 5. Líbí se ti víc blondýnky, nebo brunetky? Jednoznačně blondýnky!
Sexy žena pod palbou sexy muže ...aneb Sámer se ptá Lucie 1. Máš ráda mexickou kuchyni? Vůbec ji neznám, ale jestli mi nějakou dobrou restauraci tady u nás doporučíš, tak tam zajdu. Mexiko je na mě teď móóc daleko. 2. Líbí se ti na mužích tetování? Líbí, ale musí být jen tak mimochodem. Nejsem moc fanoušek takových těch okázalých věcí. V životě, v módě... Mám radši nenápadnost. 3. Na co bys šla se mnou do kina? Jsou dvě tutovky: Ďáblův advokát s Al Pacinem a Jerry Maguire s Tomem Cruisem. Ale to už dáááávno nedávaj. Takže DVD:-). Nevadí? 4. Na jaké místo na světě by ses nejraději podívala? Chtěla bych jet Transsibiřským expresem. Miluju vlaky. Ale lákaj mě spíš cesty než cíle:-) 5. Jak tě potěšilo třetí místo v Českém slavíku? Velmi. Ale dochází mi to všechno postupně. Pro takovou normální holku, jako jsem já, co zrovna dokončila školu a dělá jen co ji celý život baví, je to naprosto nepředstavitelná věc. Opravdu moc si té ceny vážím.
Proč vyhráli? Dana Majerová, stylistka Lucie Vondráčková Lucie je typem moderní dívky, která zaujme na první pohled, ale rozhodně to není proto, že by byla nějak výstřední. Dbá na to, aby vždy byla pečlivě upravená, zaujala a byla moderní. A výhodu má v tom, že jí sluší úplně všechno. Krátké i dlouhé vlasy, romantické blůzky, sportovní tričko i klasická košile s kravatou. Všichni na ní určitě ocenili i její štíhlou linii a pěkně tvarovanou postavu díky pravidelnému cvičení. Sámer Issa Poslední dobou šel do sebe a už se netváří, že snědl všechnu moudrost světa, a to mu moc pomohlo. Působí sympaticky a mile a je vzorem pro velké množství mladých lidí. Má kolem sebe specialisty, kteří se o něj starají, dbá na svou image a vždycky má osobitý šarm. A ty klobouky mu sluší!
Kdo byli stříbrní, bronzoví a bramboroví? Výsledky ankety překvapily. Světová královna krásy Taťána Kuchařová se mezi ženami totiž umístila až na třetím místě. A mezi muži bylo jedno z nejpřekvapivějších umístění desátá pozice Jiřího Korna, který je oproti ostatním o generaci starší. MUŽI 2. Roman Šebrle (33), desetibojař 3. Daniel Landa (39), zpěvák 4. Miroslav Šimůnek (29), herec 5. Petr Čech (25), fotbalista 6. Petr Bende (30), zpěvák 7. David Suchařípa (42), herec 8. Marek Vašut (47), herec 9. Milan Baroš (26), fotbalista 10. Jiří Korn (59), zpěvák ŽENY 2. Alena Šeredová (29), modelka 3. Taťána Kuchařová (19), Miss ČR a Miss World 2006 4. Lucie Borhyová (29), moderátorka 5. Iva Kubelková (30), modelka 6. Kateřina Brožová (39), herečka 7. Lucie Bílá (41), zpěvačka 8. Agáta Hanychová (22), modelka 9. Petra Němcová (28), modelka 10. Kateřina Kristelová (28), moderátorka