Ivana Jirešová s Viktorem Dykem nejsou jediným párem, který letos řešil nevěru. Blesk zkoumal, kdo komu opravdu zahýbal a kdy to byly jen pomluvy. Sedmička na konci letopočtu přiměla letos leckoho pokoušet nejen Štěstěnu, ale i dlouhodobé partnery. Někdy to byl jen flirt, jako u Mahuleny Bočanové (40) či Adély Gondíkové (31) a jejich tanečníků, jindy kvůli milencům a milenkám skončila i manželství jako v případě Miloše Zapletala (65) či Michaely Kuklové (39).


NEVĚRA Radka Kocurová (26) a Tomáš Rosický (27): Erotické společnice Tvář dívky, kterou si fotbalista na mejdanu s kolegy v hotelu Praha vybral z několika pozvaných erotických společnic, naštěstí rosnička nikdy nespatřila. Možná i díky tomu mu jeho zálet odpustila. Teď ho ale drží zkrátka. Názor Blesku: Věříme. Bylo to ale jen vybití nejnižších pudů.
Jan Hrušínský (52) a Miluše Šplechtová (49): Michaela Blahutová (33) Vztah herce a divadelního principála s bývalou produkční, nyní šéfredaktorkou časopisu o zdraví, se řeší již pár let. Hrušínský se k němu sám přiznal, ale pak se vrátil k manželce a usmíření korunovali exotickou dovolenou. Před pár měsíci Blesk milenecký páreček opět přistihl vrkající jako hrdličky. Zároveň ale herec s manželkou pracuje na rekonstrukci jejich domu. Názor Blesku: Věříme. Trojúhelník může rozseknout pouze jedna z žen, Hrušínský sám si rady neví.
Ivana Jirešová (30) a Viktor Dyk (38): Jiří Langmajer (40) Herečka, která žije se svým kolegou z muzikálu, se při natáčení Ordinace v růžové zahradě potkala s ještě zajímavějším a charismatičtějším mužem. Reportéři Blesku je spolu zastihli několikrát. Ženatý Langmajer Jirešovou vozil po nocích domů, mnohokrát jí pomáhal s dcerou Sofi nkou, objetí a polibek zachytil fotoaparát i za denního světla na rušné ulici. Názor Blesku: Věříme. Ale zranění páteře navrátilo Langmajera zpět do lůna rodiny.
Michaela Kuklová (39) a Jiří Pomeje (42): Roman Holomek (48) Herečka s manželem už nesdílela společný byt, když se poznala s brněnským podnikatelem. Právě nová láska byla důvodem, že se konečně rozhoupala k podání žádosti o rozvod. Názor Blesku: V novém vztahu snad Míša konečně najde štěstí.
Miloš Zapletal (65) a Daniela Zapletalová (50): Hana Hotová (50) Po desítkách společně prožitých let opustil prezident soutěže Miss ČR manželku a veřejně se přihlásil ke vztahu s produkční své firmy. Stejně jako režisér Adamec čekal na to, až mu odrostou děti. O rozvodu ale podle něj nemůže být řeč. Názor Blesku: Slouží mu ke cti, že manželku nevyměnil za 'mladší model'.
FÁMA Zuzana Štěpanovská (25) Aian Scratuglio (35): Tajemný muž z ODS S pohledným Italem chodí Česká vicemiss téměř dva roky. V poslední době se začaly objevovat fámy, že svého ženatého přítele podvádí s vlivným mužem z ODS. Modelka vysvětluje, že se její milenec rozvádí, což v Itálii trvá delší dobu, a mají bezproblémový vztah. Názor Blesku: Nevěříme. Zuzka by byla sama proti sobě, kdyby movitého, a navíc pohledného podnikatele podváděla.
Adéla Gondíková (31) a Ondřej Brousek (26): Jan Tománek (35) S pohledným tanečníkem Blesk nachytal herečku po bujarém večírku, když společně mířili do hotelu. Gondíková poté tvrdila, že je čekala Tománkova manželka a ona sama přespala v hotelu ve volném pokoji, protože ji ráno čekal trénink na Bailando. Její muž se nechtěl vyjadřovat. Názor Blesku: Něco na tom určitě bylo. V každém případě je manželská krize aspoň na čas zažehnána.
Helena Zeťová (26) a Jaroslav Bednář (33): Lucie Hadašová (21) Zprávy, že si hokejista začal s panující Českou Miss a podvádí tak svoji přítelkyni zpěvačku, začaly chodit do všech redakcí bulvárních periodik. Všichni tři aktéři tuto aférku popírají. Názor Blesku: Nevěříme. Jinak by už Hadašová chodila s pořádným monoklem.
Mahulena Bočanová (40) a Viktor Mráz (40): Jaroslav Kuneš (35) Všímavý čtenář pro Blesk nafotil sérii fotek, na nichž se herečka a její taneční partner ze StarDance k sobě chovají více než přátelsky na pitce v baru u studia Dance Perfect. Prý se potkali náhodně a oslavili spolu Jaroslavovy narozeniny. Názor Blesku: Zalíbení v sobě zřejmě našli. Manželství a dcera jsou ale pro Mahulenu přednější.