Daniel Holovský (25) je kick-boxerem tělem i duší. Do Vily VyVolených se přihlásil kvůli zkušenostem a hlavně i pohádkové výhře. Mezi jeho záliby patří sport a herectví. Oblíbeným jídlem je pak pro něj biftek se salátem capresse.


Veľmi som ti fandila,pripominal si mi Vladka,čo budeš robiť teraz, dúfam ,že neklesneš na úroveň niektorých z minulých vyvolených anebude ťa vidno iba v podnapitom stave ako vymetaš bary.Držím palce. MARTA, SNINA, VYCH. SLOVENSKO Ahoj, zdravím všechny. Jsem moc rád za vaše komentáře. Vymetat bary určitě nebudu! Dám si týden pauzu, zkouknu nějaké filmy a od příštího týdne začínám trénovat... Každopádně děkuju za fandění.


Já se tě na nic ptát nebudu, já ti rovnou řeknu , že jsi trapnej!!!!! Ještě že jsi konečně vypadl. LoLa :-)


Můžeš laskavě odpovědět na můj dotaz?? Co ty fotky nevinné Verunky??Díky Ivana Ahoj Ivanko, mně ty fotky přijdou fakt nevinný. Zeptám se teď já tebe. Řekni mi, kolik celebrit nafotilo akty nebo odvážnější fotky? Spousty, že jo? Mně se to líbí a neodsuzuji to.


Nechápu jak si mohl něco mít s tou hloupou krávou Veronikou. Kámoška z Rosic se tě ptá proč jseš tak namyšlený a trapný???? Je dobře, že jsi vypadl, protože to zlo ve vile jsi byl jenom ty..nezastávám se ivany, tu taky nenávidím.jedinej kdo tam za něco stojí je Marcela Verča Tisíc lidí, tisíc chutí...


Dane, co si myslíš o Milanovi? Je to fakt takový kliďas? A jak odhaduješ že vydrží s nervy Dominik? Už to nějak nezvládá. Díky. Miki Milan kliďas podle mého názoru zase takový není. Je to kvalitní provokatér. Dominika takhle neznám, po mém odchodu se tam toho moc, opravdu moc změnilo. Takže nedokážu určit, co se mu honí hlavou.


prosim odpis mi... chcem vediet, preco si bol na milana agresivny za to, ze hodil veroniku do bazena. ved aj ty si velakrat hadzal baby do bazena a prislo ti to vtipne. a nevrav, ze sa verona branila,lebo sa len smiala a nic ine.a ked si robil cirkus ty, robila ho aj ona.mne to pripadalo tak, ze islo o veronu a tak si sa musel zapojit do toho...bolo to od teba neferm, lebo to iste si robil aj ty, readim a julo! michala zo slovenska Byl jsem na něj agresivní proto, že řekl: "Mrksnul jsem s ní tam, jako s kusem masa na pánev." Víc to řešit nechci... Stalo se, stalo. Nechala nehty ve zdi a to mi přišlo, jako že se fakt bránila.


Přeju hezký den. Proč si myslíte, že spolubydlící ve vile na Vás změnili názor když Ivana řekla že jste falešný. Přece je nemohla takhle ovlivnit. Možná si to mysleli taky, jen se to báli říct nahlas. Ten kdo se nechce nechat ovlivnit tak se nenechá. Možná to bylo jednoduché a pohodlné svést to na Ivu. Lenka Od té doby, co to řekla, tak se podle toho lidi začali chovat. Kdyby nepřišla, tak bych byl Dan, takový, jaký jsem. A ne Tony, za jakýho jste mě brali po jejím příchodu.


Cau dane, ze sis myslel ze to vyhrajes? ABC Přál jsem si to. Šel jsem do toho kvůli výhře a zkušenostem. Zkušenost mám, výhru ne...


Ahoj Dane, držím palce do dalšího života, hlavně zdraví ve sportu. Nevím, ale byla jsem 100% přesvědčená, že vyhraješ ty ne Milan, který je úplně bez "šťávy". Lidi jsou různí a mrzí mě to a ani už nebaví.Těšila jsem se na další akce s Tebou ve vile a koukat na ty slepice, jak si nadávají- úroveň na nule. Tak hodně štěstí do života. Alča Ahoj Alčo, děkuju. Třeba se stane to, že se budete tolik přát, abych se vrátil, že se třeba vrátím :-)


Cauves Dane, opravdu si nemyslim, ze by se lidi chteli koukat na pivni mozol, kterej vyklada jak strasne porad pracuje :) a jak ho to strasne bavi :DD. Kazdopadne Cesi jsou zavistivy a radsi poslou hlasy jemu nez aby podporili peknyho chlapa. Btw. co rikas na Rene, mi prijde jako fajn baba, a s tim hasicakem me fakt dostala :DD. Katka Ahoj Káťo, má podporu celého městečka, protože celé městečko spravuje a má tam bazén, sjezdovku. Je to takový "starosta". Já se za své hlasy nestydím, byly poctivé. A René je super, absolutně nekontrolovatelný živel.


Ahoj,Dane! Je mi hrozně líto, že jsi musel z vily pryč. Moc ti to s Verčou sluší. Věřím, že vám to bude klapat i po vyvolených.Já ti pořád věřím a doufám, že se do vily zase vrátíš. Ivana je hnusná megera. Nedá se na ni dívat.S tebou a s Verčou je to jiné kafe.Je mi 26 let a nejsem žádná topmodelka,ale na druhou stranu, není to nejhorší :-) Každopádně s obličejem a postavou Ivany bych do vyvolených fakt nešla.Myslím, že jí to ostatní brzy spočítají.Mimochodem...máš skvělé tělo! :-) Přeji hodně štěstííííííí!!!!! Pa! Lenka Ahoj Lenko, já ti hrozně moc děkuju. Sdílím tvůj názor.


Proč píšeš že ti nepřišel žádný negativní vzkaz když už jsme ti s kolegou poslali dva? Další faleš!! Kraknos Chodí mi sem opravdu hodně vzkazů a nestačím odpovídat na každý. Copak chceš vědět, Kraknoši?


Bude nejaka exibice - zápas? Jinak hodne stesti v zivote. A na Vercu se vyprdni, mas na lepsi.Cau Lukáš - Olomouc Hrozně bych si nějakou exhibici přál. Dál děkuju, tobě taky přeju hodně štěstí. Na zápasy se začnu připravovat od příštího týdne, ale na Verču se nevyprdnu.


Nazdárek Dane, zajímá mě zda jste kamarád Tonyho? díky Zdenka Ne, kamarád Tonyho opravdu nejsem.


Dej už pokoj s tou Veronikou, rozumný lidi ti to stejně nežerou, podle toho taky dopad sobotní duel.Bohu dík Monika Ahoj Moniko, určitě tě poslechnu. Děkuju za názor, měj se hezky a hodně štěstí. Ahoj.


Jsem ráda že jsi venku, mě naopak připomínáš Petra Zvěřinu z Václaváku. Jen se mi tyto vyvolení zdají strašně moc uštěkaní a uhádaní. Kolikrát není slyšet ani jenoho a stává se z toho fraška. Dane jaký máš názar na vilu-vybavenost, velikost objektu, a také hlavně jaký máš názor na ničení postele pod Milanem? Děkuju. Já, že jsem venku, rád nejsem. Jinak s tím, že jsou tam všichni uštěkaní a uhádaní je pravda. Co se týče vybavenosti atd., tak absolutně bez chyby a super! Jen v televizi to vypadá mnohem větší. Co se týká vyndání roštu postele pod Milanem, mně to přišlo vtipnější, než někoho postříkat hadicí.


S mužem jsme Ti fandili. Neměníš názory, jsi férový, navíc citlivý !!! Bohužel Češi - národ Švejků toto moc nemusí. Navíc jsi jim sbalil Verču. Píší jak je tupá ... no, a jací byli oni v 18, nebo 19 letech, že ? Zdravíme Tě a přejeme Ti a Verče - ZKUSTE to spolu !!! Jana Hrozně moc děkuju...


Mohl bys odpovídat i na ty záporné otázka a ne furt jen na ty typu:moc jsem ti fandila, je mi líto žes vypadl apod. Poper se i s těmi zápornými. Jana Já se hrozně omlouvám, ale mně sem opravdu ještě ani jeden záporný vzkaz nepřišel... Snažím se odpovídat na všechny a zatím se mi to celkem i daří. A určitě se nebráním negativním kometářům. Jen pojďte do mě :-)


Ahoj Dane, můžeš mi říct, proč jsi ve vile líbal fotku, když jsem si přečetla, že jste se rozešli s přítelkyní před vstupem do vily? Bylo to nějaké divadlo pro národ? Jo a chování jsi měl změnit, to ano,ale ne v taktice,ale sám v sobě, hrál sis na Zvěřinu... lena Ahoj Léňo, na Zvěřinu jsem si opravdu nehrál. Toho člověka jsem odsuzoval. Asi stejně jako vy mě :-) Každopádně to, proč jsem dal pusu fotce, bylo proto, že jsem si na toho člověka vzpomněl a tři roky vztahu jsou přece jen tři roky. Ve Vile jsou veškeré pocity 100x intenzivnější než venku, tak asi proto. Takže žádné divadlo pro národ to nebylo.


Je Veronika opravdu tak blbá nebo to jen hraje? brtka Ona blbá opravdu není, a proto nemá ani co hrát. Je to mimčo, který potřebuje ještě dozrát. Doufám, že jí v tom pomůžu. Podle mě je mnohem chytřejší než třeba Růžena, která dokáže jen napadat a pomlouvat.


ahoj dane dnes jsem ti uz jednou psala ale bohuzel jsem nedostala tvou odpoved.je mi lito,ze t takhle dopadlo.asi se tesis hodne na veroniku vid?co rikas na to,ze chce aby ji dnes dalo hodne obyvatel palcu? Kukulina Já bych si to taky přál, moc mi chybí. Mně je taky líto, že o takhle dopadlo, ale osud to takhle chtěl, a proto teď sedím tady a ne ve Vile.


ahoj dane,co rikas na dominika a lindu? jindra Super dvojka. Jak se to říká, ty dva se hledali, až se našli. Přeju jim hodně štěstí.


Ahojky Dane,moc Tě zdravím a přeji hodně štěstí do budoucna.Nevím zda jsi měl šanci kouknout včera na telku ale to co se děje ve vile teď to je síla.Musím říct že Růžena,Nancy a Ivana dávají Veronice pěkně zabrat.Využívají toho že jsou v přesile.Snad je již někdo roztrhne.Úroveň tedy žádná.Byl to masakr.Otázky asi ani nemám jen přeji štěstí,zdraví a nic si nedělej z pomluv,které kolují.Lidi jsou závistivý a proto ubližují.Papa měj se :o) Helenka Ahoj Helenko, já Ti strašně moc děkuju. Verunky je mi opravdu líto, ale momentálně s tím nemlžu absolutně nic udělat, ale myslím si, že je to silná holka a že si s nima dokáže poradit sama.


ahoj,Dane,jsi mi moc sympatický,mohu se tě zeptat,co hodláš z popularity ted vytěžit? sisi Ahoj Sisi, já si nemyslím, že jsem populární. Prostě příští týden si vezmu baťoh, nastoupím na tramvaj a pojedu na trénink. Každopádně žádnou nabídku na akci neodmítnu.


Ahojda Dane,je mi líto, že jsi vypadl. Moc jsem Ti fandila. Chtěla jsem se jen zeptat, jestli budeš vyvolený dál sledovat. Jinak se měj hezky.Pa Míša Ahoj Míšo, děkuju, mně je to taky líto. VyVolený dál sledovat budu, i když je to pro mě kvůli Veronice těžký. Ty se měj taky hezky... Pa


Ahoj Dane moc sem ti fandila a myslim si ze to neni fer ze si odesel ty si tam mnel zustat a takova Nency Ivana Ruzena mnely jit do....za neumi nic jineho jen drepet na terase a pomlovat a prudit lidi kolem sebe Dane a co tet bude stvoji bejvalkou uvedomujes si jak ji to muselo ranit ze si se zapletl s jinou pa Karolina Ahoj Karolino, děkuju. Na ty jména, které jsi napsala, mám sice ne tak negativní názor, ale máš pravdu. S mojí bejvalkou je to tak, že jsme se před mým příchodem do Vily rozešli. A byl jsem svobodný člověk. Ale byli jsme na sebe fixovaný tři roky, tak určitě tam nějaký ten stesk byl.


Ahoj Dane moc sem ti fandila a myslim si ze to neni fer ze si odesel ty si tam mnel zustat a takova Nency Ivana Ruzena mnely jit do....za neumi nic jineho jen drepet na terase a pomlovat a prudit lidi kolem sebe Dane a co tet bude stvoji bejvalkou uvedomujes si jak ji to muselo ranit ze si se zapletl s jinou pa Karolina Ahoj Karolino, děkuju. Na ty jména, které jsi napsala, mám sice ne tak negativní názor, ale máš pravdu. S mojí bejvalkou je to tak, že jsme se před mým příchodem do Vily rozešli. A byl jsem svobodný člověk. Ale byli jsme na sebe fixovaný tři roky, tak určitě tam nějaký ten stesk byl.


Ahoj Dane,je škoda že jsi vypadl,bez tebe to není ono.Jak to teď maš s Veronikou?Jste spolu?A jaký názor máš na Růženu?Přeju ti,hodně úspěchu jak v osobním,tak v profesním životě.Drž se! Simča Ahoj Simčo, děkuju. Já si taky myslím, že beze mě to nebude ono :-) S Veronikou to mám tak, žže na ni čekám... Smutním... A je to pro mě hrozně těžký, moc se na ni teším. Na Růženu mám názor takový, že zbytečně rozpoutává hádky a snaží se na sebe poutat pozornost.


Chtel by jsi aby se tim nastartovala i Tvoje kariera v televizi? Julie Tak, určitě bych si to přál, ale přát si můžu cokoliv...


Je to pravda,ze si tak falesny?? nebo si to jenom vymyslela??? a kdo podle teba vyhraje??? Eva Nejsem falešný! Myslím si, že při volbě Milana do Duelu jsem dokázal, že jsem férový. Ne, falešný "levák". Myslím si, že to vyhraje Milan a nebo Marcela.


Možna by bylo lepší,kdyby ses změnil chovaním ve vile,asi bys tam byl déle. AHOJ David Ano, máš pravdu. Měl jsem taktizovat.


ahoj Dane, muzes mi vysvetlit, proc jsi se chtel ve vile rozejit s Veronikou ? Kdyz jsi tvrdil jak ji milujes ? Preci jsi ji mohl rict, ze i kdyz vypadnes, ze na ni budes cekat, tesit se.... .A misto toho, kdyz jsi vypadl, tak jis rikal, at si o sobe nemysli, ze je hloupa a ani jsi ji nerekl vlidne sluvko.... Podle me jsi vsechno hral a i to s Veronikou,ale chudak holka se do tebe asi vazne zamilovala.....Hlavne mi nepis, ze jsi to chtel, aby se sama bez tebe ve vile netrapila protoze takhel po tvem odchodu, co jsi ji nerekla nic pekneho se trapi daleko vic. Jolana Ahoj Jolano, já si myslím, že jsi si odpověděla sama, ale zřejmě jsi neviděla, že jsme spolu o tom mluvili. Co se týče nás dvou, jsme spolu a mos se těším, až vyjde ven a budeme ten náš vztah rozvíjet i mimo Vilu. Níkdy jsem nemyslel nic tak vážně - co se týče vztahu já a ona.


Ahojky Dane, chtěla bych se tě zeptat, jak to plánuješ dál s Veronikou, až se "jednou" dostane ven z vily? šerinka Ahoj, s Veronikou to plánuji tak, že až se jednou dostane z Vily, tak na ni budu čekat a doufám, že náš vztah se bude rzovíjet i mimo Vilu. Hrozně se mi po ní stýská a je to pro mě těžké.


SOUHLASÍM,ŽE TEN INCIDENT S VERONIKOU A BAZÉNEM BYL JEDNÍM Z MNOHA CO TI UBLÍŽILO. BYLO TO OPRAVDU PŘEHNANÉ A DIVÁCI TO VIDĚLI. PŘESTAŇ SE VYMLOUVAT NA IVANU. SLYŠEL JSEM CO O TOBĚ ŘEKLA, ALE NEPOSUZOVAL JSEM TĚ PODLE TOHO, SPÍŠ PODLE TOHO, JAK JSI NA JEJÍ ŘEČI POTOM PŘEHNANĚ REAGOVAL. A ZA SVOJE REAKCE SI MŮŽEŠ SÁM. KDYBYS TO NORMÁLNĚ PŘEŠEL A FURT SE V TOM NEŠŤOURAL, STOUPNUL BYS U MĚ O DOST PROCENT. TAKHLE SI ŠEL I SE SVOJÍ SEBELÍTOSTÍ KE DNU. DAVID Ano, máš pravdu, uvědomuji si, že právě tímhle jsem si to pokazil...


Ty jsi fakt blbej. "Nechala nehty ve zdi."Tak to asi proto, že byli umělý, jako ona. Ty máš odpovědi, až je mi Tě líto. Marta To bylo přirovnání k tomu, jak moc něžně a ze srandy ji tam házel. Ale respektuji tvůj názor. Měj se hezky, ahoj


Kdo je ve vile nejvetsi pretvarka? Lenka Momentálně podle mého názoru Nancy


Ahoj Dane, myslím že jsi chlap v pohodě. Co ti účast ve VV dala a naopak? Veronika Dala - zkušenost, vzala - na chvíli Veroniku.


Ahoj Dane! Baví Tě ještě pořád odpovídat na ty samé otázky? Už to musí být vopruz, ne? :o) Faník Ahoj Faníku, dneska mám poslední den, každopádně jsem se setkal s mnoha názory a některé se opakovaly tolikrát, že byly fakt vopruz :-)))


Nečekal jsem,že skončíš zrovna ty už tak brzo,bral jsem tě jako jednoho z favoritů.Jak ti bude chybět vila a kdo z obyvatel nejvíc? dan, praha Taky jsem to nečekal, osud to tak chtěl. MYslím, že je škoda, že jsem odešel tak brzy, protože jsem tak neměl prostor ukázat, co všechno ve mně je, ale jak se říká, pozdě bycha honit...


Kdyby ses furt neospravedlnoval, a neříkal, jak hraješ fér, nemusel bys letět z vily. Pro pravdu se člověk nejvíc zlobí. Petra Máš pravdu, že pro pravdu se člověk asi nejvíc zlobí, ale někdy se taky může zlobit třeba kvůil jiným věcem - třeba kvůli tomu, že se ho něco dotkne, že mu něco ukřivdí a má snahu to vysvětlit. Jenže, jak je v tom všem emocionálně zaangažování, tak vysvětlení pak vypadá jako sebeobhajoba...uznám, že jsem se do toho ponořil víc, nmež bych vůbec od sebe čekal, ale holt je to za mnou. A těm, kterým se nic podobného v životě nestalo, promiň, prostě nevěřím. Ti, kteří to dokážou pochopit, ví, o čem teď mluvím.


Neuraz se, ale jsem ráda, že jsi už venku. teď by měla následovat Veronika a Radim alias Tony. Sice už nejsem zastáncem "té druhé party", ale vy jste opravdu výkvět národa (neber to jako poučování od staršího, jsem věkově stejná, jako ty). Petra Každý má právo na svůj názor a s tím, kdo by měl následovat, tak s jedinou Verunkou máš pravdu, protože mi strašně chybí. A jako poučování to vůbec neberu :-)


Kdyby byla možnost se vrátit do vily...šel bys do toho znovu??? Jana Hned a ani bych si nestačil sbalit kufr, odešel jsem brzo, přesto mi Vila strašně chybí. Je ve mně toho ještě spoustu, co jsem nepředvedl. Věřte, že by bylo, na co koukat :-)))


Jsi opravdu takový jako ve vile? můžeš odpovědět?ahojky lůca Ahojky Lůca :-) nejde být jinej - ale na druhou stranu, kdyby tě poslali do Vily, na Mars nebo třeba na pár dní do džungle, možná bys byla sama překvapená ze sebe, jak na různé věci, situace, lidi, podněty reaguješ. Je to NOVÁ SITUACE, NOVÉ PROSTŘEDÍ - tedy i tvoje nové poznatky sama sebe.


Tak znovu ahoj Dane. Škoda, že jsi mi neodpoveděl, ale asi toho máš hodně. Přesto se měj pěkně a hodně úspěchů v životě :) Veronika Tak akorát jsem vybíral poslední otázku a zaujalo mě tvoje jméno :-) a ty zrovna píšeš, že neodepisuju :-)), takže odepisuju :-)) Děkuju a já také přeji to samé. Jinak - musím se rozloučit, ostatním díky za otázky a sorry, že jsem na všechny z časových důvodů nestihl odpovědět. Pokud byste kdolikov chtěl, napište mi na DanH.vyvoleni@centrum.cz. Nevím, za jak dlouho odepíšu, protože mám ještě hodně zařizování a také sháním práci, takže m idržte palce a já držím Vám. Ať se daří, užívejte babího léta, mějte se hezky. Čágo Váš Dan