Ve svém posledním vztahu se zklamala! Herečka Světlana Nálepková (47) po rozchodu s podnikatelem Alexem ale nesmutní. Naopak! Případné nabídky na rande neodmítá. Blesku prozradila, jaký muž má u ní šanci. Takže, pánové, pokud máte pěkně zakulacená bříška a stojíte o Světlanu, posilovnu vezměte co nejdříve útokem...


Požadavky Světlany Nálepkové: Oči jako Tomáš Hanák Světlanu přitahuje uhrančivý pohled. Ten, kdo má modré pronikavé oči, má vyhráno. Rysy tváře jako Petr Vondráček Mužné rysy fungují na Světlanu Nálepkovou jako magnet. Rty jako Jan Révai Krásný tvar rtů Světlana bezesporu nenechá bez povšimnutí. Tělo jako Roman Šebrle Dokonale vypracovaná postava a žádný gram tuku přitahují snad všechny ženy. Intelekt jako Jaroslav Dušek To je důležité! Světlana má ráda muže, se kterým povede po večerech příjemné dialogy. Záliby Umění, hudba, sport, cestování, zvířata Smysl pro humor jako Bolek Polívka Muž, který stojí o Světlanu, by měl mít v zásobě pár dobrých vtipů a "kousků", jimiž pobaví. Charisma jako Ivan Trojan, Jiří Bartoška Pro Světlanu je důležité, aby ji muž něčím upoutal. Kreativita jako Ondřej Havelka Lenoch u Světlany šanci nemá. Aktivní nápaditostí si muž herečku rozhodně "koupí".
Jste to vy, pánové? pokud si myslíte, že splňujete podmínky Světlany Nálepkové, neváhejte a zašlete nám svou fotografii do redakce na adresu blesk@blesk.cz.