Moderátor Libor Bouček (26), který na Evropě 2 každý den moderuje talkshow Vyndej to a na Primě hudební hitparádu, bude už brzy opět uvádět i noční show další řady VyVolených a kromě toho bude na podzim jako moderátor působit i na Slovensku. Vaří rád a když má čas, je to prý jedna z jeho nejoblíbenějších činností. * Moje nejoblíbenější jídlo Husí nebo kachní játra. Je to francouzská specialita, ale velmi jednoduchá. Správně se k tomu podává toust s meruňkovým džemem a to je potom opravdu báječné. * Trapas v kuchyni Jednou jsem do salátu místo balzamikového octa použil ocet obyčejný a vůbec to nebylo ono. Návštěvy, pro které vždycky něco uvařím, jsou ale naštěstí k mým výtvorům uctivé. * Držím někdy dietu? Jednou jsem dietu držel a trvalo to přesně dva dny. Pak jsem dostal hrozný hlad a musel jsem se najíst. Myslím, že jediná cesta, jak si udržet váhu, je sportovat a samozřejmě nejíst dvacet knedlíků denně. * Jaké byly moje kuchařské začátky Donutily mě k tomu okolnosti, ale vůbec nelituju, vaření je krásná činnost. Něco vyrábíte a když to ještě někomu chutná, je to ta nejlepší odměna. Od dvaceti žiju sám a vařím tak dvakrát měsíčně. Myslím, že i ryby dělám docela dobře. * Exotické jídlo, jaké jsem jedl Šváby v Singapuru a docela to šlo. * Jak často navštěvuju restaurace Téměř denně a rád mám hlavně ty, kde mají plzeňské pivo. * Co bych nikdy nepozřel Vařené vejce. To je mi hned strašně špatně. * Nejsložitější jídlo, které umím Asi červené thajské kari (red curry). Je to speciální thajská velmi pikantní omáčka, připravuje se s kuřecím masem nebo krevetami a podává se s jasmínovou rýží nebo kuskusem. * Vadí mi mytí nádobí? Mám myčku, takže ne. Hvězdný recept: Kančí ragů se špagetami 2 cibule, 200 g kančí plece, 4 lžíce olivového oleje, řapíkatý celer, 5 stroužků česneku, 200 g mletého vepřového masa, konzerva oloupaných rajčat, 100 ml suchého bílého vína, 100 ml masového vývaru, sůl a pepř podle chuti Kančí maso nejprve uvaříme do měkka a rozkrájíme na malé kousky. Ty přidáme do hrnce, v němž předtím na oleji osmažíme nadrobno pokrájené cibule. Zalijeme vývarem z masa, osolíme a postupně přidáváme prolisovaný česnek, trochu pepře, nakrájený řapíkatý celer, mleté vepřové maso a rajčata. Směs podusíme a pak ještě přidáme skleničku vína. Podáváme se špagetami.