Karel Vágner (65) se zamiloval do koz a na Sedlčansku ve vísce Zahrádka je pečený vařený. "Pouze koza a žralok neměli nikdy rakovinu a kozí bílkovina lidské tělo léčí," vysvětlil hudebník, který se tak velmi rád skamarádil s majiteli kozí farmy St. Pierre, vyrábějící sýry podle francouzské receptury. "Jezdím na farmu relaxovat a přímo z výrobny si vozím přepravky jogurtů a všeho mléčného ve velkém. Kamarádovi kozí mléko prodloužilo život o tři roky. A to mu lékaři dávali maximálně dva měsíce," dodal s tím, že družka majitele farmy Vladimíra Maštalíře, Monika, mu doma peče i kůzlečí maso. "To jen nejlepším přátelům," vysvětlila Monika a prozradila, že farmička s 250 kozami udělá týdně přes potravinové řetězce obrat čtvrt milionu korun.