Veronika Pompeová (21) patřila už od prvních castingů mezi favoritky soutěže, hlavně díky své půvabné tváři a něžnému úsměvu. Zřejmě i tyto přednosti a rovněž míry 86-64-91 rozhodly o tom, že se stala díky hlasům diváků a čtenářů různých periodik Miss Sympatie. Zabodovala však i u odborné poroty, která ji dosadila na místo 1. vicemiss.


Ahojky chtěla bych se příští rok přilásit do miss ale bojim se že budu mít trému a při rozhovoru ze sebe nevymáčknu ani slovo co si dělala ty proti trémě? Tereza Tak trému má skoro každý, kdo tam jde..jde o to-to překonat..tahle soutěž tě dokáže hodně posílit..Už během příprav poznáš lépe sama sebe..a lépe začneš trému překonávat..Já se vždy zhluboka nadechnu,a jdu na to:)
Pojedeš na nějakou soutěž? Jestli jo, máme to v kapse:-) ooo Na Miss International - do Japonska..
Ahoj Veru! Moc gatuluji k vítězství. Přeji ti do budoucna ať se ti vyplní všechny tvé plány. To kafe co jsme si plánovali už nám asi z časových důvodů nevyjde, ale kdyby jsi přece jenom byla v Jeseníku a měla chvilku, ozvy se. Jaké máš teď plány? Jitka U. Ahooj! Až budu doma, tak se určo ozvu, jo! Těšim se, pa.
Vy jste nevěděla co bude za otázky na konci, když by jste postoupila? Že jste nebyla schopna odpovědět rozumně? Měla jste lehkou otázku tak proč v tom hledat něco složiteho jako citát, které jste nevěděla??? Děkuji Karla Měla jsem okno..to se stane někdy každému..Ted už bych odpověděla bez citátu!:) a jinak..ale to se už nedá vrátit..
Ahoj Verčo, chci ti pogratulovat za mě i všechny známé. Zaslouženě jsi vyhrála miss sympatie a bednu v odborné porotě!Jsi šikula. :o) Přeju ti, ať se ti daří minimálně stejně dobře i v následujicích letech! Kubis Díky moc..
Už jsi si zajezdila novou Fábií? A z které výhry máš největší radost? Na kterou světovou soutěž jako 1. vícemiss vlastně pojedeš a jak se těšíš? Lenka Jestě jsem s ní nejela! ale už se těším!:) mám radost ze všech cen! fakt. Mě, jako studentce se hodí každá!:)Pojedu na miss International do Japonska..
Panovala mezi finalistkami rivalita, nebo jsi to nepociťovala? Našla jsi mezi holkami kamarádku? A kdo byl pro Tebe favoritkou, pro koho bys hlasovala ty? Díky za odpověď. Janča No rivalita asi byla..ale zas tak hrozná. V Egyptě i na final.soustředění jsme byly dobrá parta.. Já měla hodně kamarádek..Jinak já od začátku tipovala právě Katku S..
Verco, byla jsi nejlepsi a to snad kazdy videl. Mas kluka? Ondra Děkuju.. Mám:)
Ahojik, vechny dívky jste měly moc hezké šaty.. zůstaly vám?? Míša Bohužel, ne:( :)
Ahoj, kdo ti byl z poslední 12 nejsympatičtější? Monika :o* No, mně byla sympatická Karolína č.11 :)
Gratuluji k vítězství a chtěla bych se zeptat jak to děláš že jsi taková štíhlá? Pajca No, snažím se hodně sportovat..u nás v Jeseníku to jde hlavně všechno do kopce,takže si člověk hodně zamaká:) Jinak se snažím omezit sladké..ale moc to taky někdy nejde:)
Promin ze to tak reknu, ale ses ta nejhezci prdelka v historii souteze miss CR. Zdenek Se červenám!:)
Ahoj Veroniko, chci se zeptat, proč si se přihlásila do Miss ČR a ne do České miss? Na Miss ČR si získala titul Miss Sympatie, v České miss by to znamenalo vítězství, jelikož rozhodují pouze diváci. Nelituješ toho? A jak na tebe působil pan Zapletal? Lina Nelituji, že jsem byla v Miss Čr..Šla jsem do miss ČR,protože je to prestižní soutěž a má tradici..člověk se na to dívá už dlouho v TV a já to chtěla zkusit na vlastní kůži..Pan Zapletal nás podporuje a je na naší straně..
Ahoj Verunko, chtěla jsem se zeptat kolik si před soutěží zhubla? Prosím už nám nehubni, máš krásnou postavu!!!!! A klidně si můžeš dovolit trošku se zakulatit :) Pro mě si miss číšlo 1. Saša Jsem nezhubla,spíš možná to kilo bylo nervami..:)ale hlavně jsem si snažila postavu více zpevnit..
Ahoj Veroniko, gratuluju. Mela jsi v prubehu priprav pocit, ze patris mezi favoritky, jak se uvadelo v mediich? Mej se hezky :-) Poski Od poroty se nikdy nedozvíte přímo, jestli jste favoritka. Všechny měly stejné šance.
A ještě něco- nemyslím si, že by jsi byla hloupá, tak jak uvedla některá média. Kdo to tvrdí- je hlupák sám- neboť kritizovat někoho, koho neznáme je povrchní. Navíc ve Tvém případě, kdy jsi byla v záři reflektorů a kamera a vidělo tě živě několik milionů diváků....chtěla bych vidět, kolika lidem by se nerozklepala kolena....Držím Ti ppalce, měj se krásně. Ahoj Petra Děkuju moc za podporu..
věřím ti ,že jsi měla trému,ale 2 nejkrásnější dívka by se s tím měla umět vypořádát a alespon odpovědět jednou krátkou větou.Miss není jen o kráse,ale i o inteligenci... Já vím, však mi toho rozhovoru bylo líto.-zamotala jsem se do toho..Na zkouškách mi to šlo:) ale zrovna na tu hodinu "h" to nevyšlo..ale jsou horší věci na světě
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak by měl vypadat ideální partner podle tvých představ? Martin Takový inteligentní sympaťák se smyslem pro humor:)a hlavně musí mít rád sport. to by měl být náš společný koníček..protože dva lidi spojuje to, co mají rádi..a není nic lepšího, když si ti dva zahrají spolu tenis, nebo jedou na kole přírodou..
Ahoj Verunko, moc jsem ti fandila....byla jsi ze všech nej...máš moc milý úsměv..co tě ted v nejbližší době čeká?Díky Ajka No, tento týden se hlavně předávaly ceny..poskytovaly rozhovory..Taky jsme všechny tři byly v T-Music..Vítězka má toho ještě více..Zatím se spíš tak rozkoukáváme..
ahoj Veroniko,jsi moc hezká,ale překvapilo mne,že jsi nedokazálá odpovědět na otázku..co pro tebe znamená mamželství.Je to tak těžke?Přejí ti hodně úspěchu. Míša To udělala ta tréma..Manželství je správná věc, utváří rodinu jako celek..ale je to individuální věc- ti dva můžou být štastní i bez papírů..Já se chci určitě někdy vdát:)
Co rikas na to, ze v tisku te proprali jako nejhloupejsi miss? Ivet No - moc mě to nepotěšilo..:)
Jaký byl tvůj nejsilněší zážitek z celého dění? Marek Nejlépe vzpomínám na Školu Miss..to bylo hodně zajímavé..Pracovali s námi skuteční odborníci.. a nejsilnější zážitek- samotný finálový večer
Ahoj....strašně by mě bavil modeling ale bojim se že jsem na něj mala měřim 172 kolik prosím měříš ty? Veronika No, já taky moc neměřím..170 cm..Miss není jen o výšce..ale modeling- tam je potřeba výška..Jelikož jsem menší - tak spíš fotím..Takže při 172cm můžeš fotit..cesta se ti nezavírá..
Jaké máš plány do budoucna, co se týče pomáhání bližním? K. Sokolová se chce zaměřit na seniory. Jakou problematikou se chceš zabývat ty? Přeji hodně úspěchů. Tery Chtěla bych pomáhat zrakově postiženým..Zatim ještě nevím přesně jakým způsobem. Vše se dovím. Loučím se s vámi.. Moc děkuji za dotazy a za podporu! Budu se snažit vás nezklamat!:) A moc děkuju divákům za zvolení Miss Sympatie. Moc mě to těší!