Magda Malá je především muzikálová zpěvačka. Kdo by si nepamatoval v jejím podání skvěle zazpívanou Kim v Miss Saigon. Narodila se 14. července 1967 v Chebu a vystudovala Státní konzervatoř. Její pěvecké začátky jsou spojeny se skupinou Allegro Michala Davida. Po koncertování se skupinou Precedens se vrhla do vod muzikálových, v nichž působí do dnešní doby. V pátek 16. března večer můžete obdivovat její zpěv v hudebním pořadu Hvězdy u piana. Na konci roku 2001 se na čas stáhla ze showbyznysu, aby se mohla věnovat pro ni mnohem důležitější roli - matky. V září 2001 totiž přivedla na svět dcerku Magdalénku. V roce 2005 založila společnost Mater et pueri, která pomáhá osamělým maminkám v tísni.


Ahoj Magdo, vím, že máš zkušenosti s výkladem karet od paní.Skálové. Plní se Ti její předpovědi? Zvažuji její návštěvu, proto se ptám. Děkuji za Tvou odpověď a přeji Ti hezký den. Dáša - Digi Ahoj, všechny vás zdravím na chatu a děkuji vám za otázky. Janičku Skálovou doporučuji, stejně tak jako Dášu Kludskou a pana Baudyše. Většinou se splní vše, co předpoví, ale pokud Ti můžu poradit, neber to tak vážně, abys podle výkladu žila. Protože se stává, že i něco nevyjde. Měj se hezky.
Dobry Den Magdo! Moc se mi libily vase "zacatky" s Michalem Davidem, nechystate jeste neco takoveho, v podobnem stylu nebo dokonce nejake "Best of"?! Preji Vam vse hezke i pro malou "Majdu"!!! Helena Natočila jsem cédéčko Já doufám dál a mám v plánu natočit další cd. Za Magdalenku moc děkuji a přeju Vám pěkný den.
Dobry den, v r.2000 jsem Vas videla poprve nazivo na Vystavisti,kdy byla premiera Male morske vily - Krizikova fontana, kde se mi Vas zpev i vystupovani velmi libily.Vloni jsem byla na Bidnicich,kde jste hrala a zpivala Eponinu - znovu jste me nezklamala.Chci Vam poprat,at se Vam i male Magdicce dari a chtela bych se zeptat,kde vsude vystupujete,v TV Vas moc videt neni...dekuji Eva 21 Milá Evičko, děkuji za pochvalu. V televizi je nás zpěvačky všeobecně méně vidět, ale teď se můžete těšit příští pátek na Hvězdy u piana. Přeju Vám pěkný den.
MIla Magdo, preji vsechno dobre do zivota, nikdy si nenechej nic a nicim zkazit. moc ti fandime. sabina Milá Sabinko, moc ti děkuji, jsi milá. Přeju ti hodně štěstí do života.
Magdi, na podzim jsem byla na koncertě pro Vaši nadaci. Moc se mi líbil, a tak se chci zeptat, jestli nechystáte nějaký podobný koncert. Mějte se moc krásně a přeju Vám hodně zdravíčka a ať se Vám daří. Denča Koncert pro Mater et pueri chystáme na 3. listopadu opět v Paláci Blaník a pro velký úspěch minulého koncertu budou tentokrát dva. Více informací se dozvíte na www.mater-et-pueri.cz. Budu ráda, když přijde co nejvíce lidí podpořit dobrou věc.
Ahoj, napíšeš mi prosím, kterou knížku máš nejraději a proč? Díky Čtenář Odpověď je zcela jednoduchá. Doma mám spoustu šanonů a mezi nimi je šanon s názvem Věčná dieta. To je má odpověď. Měj se hezky
Ahoj Magdičko, pořídíš si ještě jednu tak roztomilou holčičku jako je Magdalénka? Pa Karlička Milá Karličko, děkuju ti za Magdičku a na dalším úžasném děťátku už se pracuje, moc bych si to přála. Děkuji ti a měj pěkný den.
Ahoj, máš nějaký svůj pěvecký vzor? Pokud ano, kdo to je? Díky za odpověď. Lucka Obdivuju více zpěvaček, ale nemám žádný pěvecký vzor. Líbí se mi třeba Aneta Langerová - nejen zpěvem, ale i svou povahou. Neposuzuju zpěvačky podle jen podle zpěvu, ale podle celkového dojmu.
Ahoj Magdi, myslíš že mám u tebe šanci? Mohli bychom se někdy sejít? petr Ahoj Péťo, pošli mi fotku a pokud ti není dvacet, bůh ví... :-)
Jak to delate ze jste tak krasna a svezi --byla jste nekdy na plastice. gabina To mám brát jako vtip? Moc děkuji. Na plastice jsem nikdy nebyla a ani nebudu. Jsem přece dokonalá :-)
Byla jsem na Malé mořské víle na Výstavišti a bylo to super. Jak jste se k tomu dostala? Myslím téhle práci? :-) Dostala jsem nabídku od Miloslava Janíčka na tuto hlavní roli. Moc mu za ni děkuji, je to překrásná role.
ahoj,co si myslis o lidech, ktery jsou popularni a mysli si o sobe hrozne moc - ze sou celebrity a tak, treba takovy rychlokvasky jaklo superstar??? Zaza Ahoj Zazo, myslím si, že zpěváci ze superstar nemohou za to, že se přihlásili do této soutěže. Za to může doba. Všechno je dneska moc rychlý a pěveckých soutěží je málo. Příklad - podívej se na Anetu Langerovou. Je to obrovský talent s velkým srdcem, který na naší scéně dlouho scházel a bez superstar bychom o ní třeba ani nevěděli. Není jednoduchý zpívat před celým národem v televizi. Obstála výborně. Měj pěkný den.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak jsi začínala se zpěvem? Mám holčičku, které je 5 let a myslím, že umí zpívat. Mám ji přihlásit do nějakého kroužku? Díky za odpověď. Jajda Milá Jajdo, určitě bych ji přihlásila do pěveckého souboru a tam se po čase ukáže, jestli tvoje holčička ve sboru vydrží a bude chtít ve zpívání pokračovat. Jestli ano, může pak pokračovat na konzervatoři nebo zkusit štěstí na různých konkurzech. Přeju hodně štěstí.
Dobrý den Magdo, máte nějakou fóbii? Bojíte se třeba pavouků? Já ano :-( Pa Katka Mám šílenou až katastrofickou a neúnosnou klaustrofobii. Bojím se výtahů, kolon na Magistrále, tmy, zlých lidí, prostě skoro všeho... :-)
Dobrý den Magdičko, jakpak vás napadlo založit společnost Mater et pueri? A jaké jsou asi největší úspěchy? Hezký den. Petr Dobrý den Péťo, sama jsem měla špatný zkušenosti na začátku těhotenství až po porod. Partner mě opustil, rodiče už jsem neměla a hrozilo mi, že nebudu mít kde bydlet. Je spoustu matek, který nemají podporu od partnera nebo rodičů a potřebují pomoc s bydlením alespoň na dobu nezbytně nutnou. Naše společnost chce otevřít azylový dům a pomoct právě těmto maminkám. Proto pořádáme koncerty a výtěžky jdou na konto obecně prospěšné společnosti Mater et pueri, která se touto problematikou zabývá. Moc bych si přála, aby se našlo hodně lidí, kteří nám budou chtít pomoci. Hezký den
Dobrý den Magdo, jaký se váš vztah k Lucii Bílé ? Kterou jste alternovala v muzikále Drákula? Jirka Dobrý den Jirko, s Lucií Bílou se znám už spoustu let. Je to úžasná ženská a fantastická zpěvačka. Mám ji ráda.
Jsi fakt moc hezká ženská.Mně je 19,můžu se zeptat kolik tobě?:-)A znamení?Já jsem Rak... Barbucha Dík. Je mi 39, takže jsem ještě mladé a perpektivní děvčátko :-) a jsem taky Rak...
Máte přítele? Ví Magdalénka, kdo je její otec? Anna Přítele mám a je to Magdalénky úžasný táta. Biologický otec není důležitý, táta je totiž ten, kdo dítě miluje a kdo se o něj stará.
Ahoj Magdo,zdravit tě a držím ti palce jak v profesním,tak i v soukromém životě! Jsi skvělá zpěvačka,škoda,že nedostáváš tolik příležitostí pěveckých. A co Majdalenka,jak se máte? Udělala jsi skvěle,že jsi se pro Majdalenku rozhodla i když byl na tebe vyvíjen tlak jít na potrat. Držím vám holky palečky a mějte se krásně!! Ahoj Jindra CH. Ahoj Jindro, děkuju za pěknou zprávu, moc mě potěšila. Magdalenka je můj život. Měj se hezky a přeju ti, ať se ti v životě daří.
Zdravím Vás Magdo!! Líbí se mi jak zpíváte a máte moc hezkou holčičku.Chci se zeptat jestli máte vyzkoušené přípravky na které děláte reklamu např. v časopisech, nebo je to pro Vás pouze dobře placená reklama. Díky a přeju hodně štěstí!! Dominika Milá Dominiko, dělám reklamu přírodním produktům, za kterýma si stojím. Nedělám reklamu všemu, pouze tomu, čemu opravdu věřím. Moc děkuju za přání a přeju vám hezký den
DOBRY DEN POSLALA BISTE MI PROSIM KARTICJU AS POTPISEM JAKUB BANETKA TŘEBECHOCICKA 828 HRADEC KRAlove 5000,3 JAKUB BANETKA Dobrý den, fotku ráda pošlu. Hezký den
Dobrý den, nemám žádnou otázku, jen Vám chci popřát hodně štěstí v životě :-) Pamatuji si, jak krásně jste zpívala v Draculovi :-) Věra Milá Věrko, moc Vám děkuji a přeji Vám jen to nejlepší.
Ahoj, nikdy jsem tě naživo neviděl, ale zdá se mi, že jsi malá, nejen podle jména, ale i doopravdy, je to tak?:-) Co je malý je hezký!!! Josef Měřím (nebo dřív jsem měřila) jako Madonna 154 cm, ale nevím, jak je tomu teď. Určitě jsem ale nevyrostla :-) Co je malé, to je milé a taky se to zašlápne, říkají zlí jazykové :-)
ahoj Magdi ,už se těšim na tvuj koncert v Blaníku. Petra Ahoj Petro, taky se na tebe těším, papa
Ahoj Magdi, co Tvoje dcerka? crazysoft Moje Magdalenka je pořád nemocná. Zrovna má spálového streptokoka. Je mi jí moc líto, a proto ji zahrnuji nejen svou láskou, ale i dárkama. Včera jsem jí koupila loutkové divadlo s její oblíbenou Sněhurkou. Teď už se na ni moc těším.
Dobrý den!Líbíte se mi jak zpíváte.Ale zaskočila jste mě,když jste jednou v televizi řekla,že i vy máte na hlavní roli v Drákulovi.Opravdu si tak věříte??Na Lucku byste neměla,to musíte uznat?!Jinak přeji hodně štěstí vám i vaši holčičce!! Karin Dobrý den Karin, několikrát se mi stalo, že do návštěvní knihy muzikálu Dracula po mém představení někdo napsal, že výkon Lucky Bílé byl výborný a že je to skvělá zpěvačka. V ten den jsem ale hrála já... Pěkný den a hodně štěstí.
Dobrý den, můžu se zeptat, odkud pocházíte a jak jste se dostala do PRAHY? Martin Pocházím z Chebu a do Prahy jsem se dostala přes Michala Davida.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká je Vaše vysněná muzikálová role. Co třeba muzikál Mamma Mia, slyšela jste o něm...? Hynek O muzikálu Mamma Mia jsem slyšela, ale nic konkrétního o něm nevím. Měla jsem štěstí na dobré role. Poslední nabídku jsem dostala od Karla Svobody na muzikál Marie Antoinetta. Měla jsem hrát opět s Luckou Bílou a Radkou Fišarovou hlavní roli. Je mi líto, co se stalo. Ne pro roli, ale proto, že jsem Karla měla moc ráda. Moc vám všem děkuji za krásné otázky a přání, omlouvám se, že jsem na všechny nestihla odpovědět. Přeju vám hodně štěstí, zdraví a pohody v životě. Vaše Magda