Martin Zounar přišel do redakce blesk.cz odpovídat na vaše dotazy. Co na sebe sympatický herec, který hraje doktora Bořka Wagnera v seriálu Velmi křehké vztahy, nakonec prozradil?


A co když se ho nikdo nebude chtít na nic zeptat? ixka Dobrý den, ahoj, zdravím vás všechny, kteří jste si našli chvilku na doufám příjemné popovídání. A pakliže někomu nevoním a nejsem jeho kůň, chce se do mě pustit, tak má možnost.
Milý Martine, vařit - lépe řečeno dívat se na Vás při PRIMa vařečcce bylo úchvatné, strhující :)) Prima šlápla vedle.....místo prodlužování zpráv :)) volám MARTINA ZĚT! Ať se ti dařííí! Dadul Prima Vařečka mě provázela skoro 3 roky. A mám za sebou přes 600 dílů. Upřímně řečeno, váš zájem mě velmi těší. Ale když jsem se shodou okolností podíval na posledních 5 - 10 dílů, tak se přiznám, že jsem ze sebe nebyl jako z moderátora moc nadšený. Bylo to unavené... Nic nového, zajetá rutina. Byl čas na změnu. Ale myslím, že o mě jako o kuchaře a moderátora nepřijdete, protože na TOP TV mě můžete vídat již rok v mé oblíbené desetiminutovce s mým kolegou Kajdou. Tip Top vaření na TOPu. Každopádně děkuji a věřte, že si spolu pochutnáme. Chystají se i jiné věci.
Dobrý den,jste mi velmi sympatický svým přístupem k jídlu,zastáváte názor,že nějaké to kilo navíc nevadí ani ženám,nebo máte raději ty hubené? Ivana Ano, máte pravdu. Jídlo je můj koníček. Také občas o sobě říkám: Můj život s dietou. Jestli vám může poradit, protože se vás to asi také týká, nějaké to kilo navíc nestojí za velká traumata a trápení. Nemluvím nyní o obezitě, 20 - 30 nebo 40 kilo navíc. Mluvím o rozmezí +- 10 kilo. To se přece zvládnout dá. Mně se o tom lehce mluví, sám s tím mám velké potíže. A věřte, že ženy se mně líbí, když prostě je za CO chytit. Prostě, když jsou bohatší ve zvěřině. Tak trochu Mánesovské typy.
Martine, vy jste skončil v rádiu Kiss?Denně jsme vás poslouchali, je to velká škoda, byl jste FAMÓZNÍ.Můžeme vás slyšet na jiném rádiu? Děkuji za odpověď. Eva Hajská Jak se říká, všechno má svůj čas. Jak začátek, tak konec. A musím říci, že mě velmi mrzí, že jsem na Kissu skončil, i když nabídka od nich přišla na vysílání od 13. do 16. hodiny. A to jistě chápete, nešlo všechno zvládnout. Natáčení, nebo možnost odjet na zájezd, který je třeba v Ostravě. Nedalo se proto nic dělat a na Kissu jsem se v pátek ve všemi - i s vámi - pěkně rozloučil. Ale nebojte se, myslím, že už za nedlouho se pro mé příznivce zase v éteru ozve: Dobré ráno, dobrý den, již je vzhůru celá zem. Dejte si kafe, ať vám to blafe. A kuř, ať Ti je hůř... Hahahaha
Ahoj Martine,jak to že už jsi dnes nebyl v rádiu KIss.Byla tam místo tebe Hanka Kousalová a nic moc.Jak se ti hraje ředitel ve Velmi křehkých vztazích?Vím je to tvoje soukromí,ale budeš se už ženit? ahoj Martina Děkuji za otázky na Kiss. Už jsem odpovídal. Co se týká VKV, tak já si myslím, že na postavu Bořka a jeho maminky - správné dvojky - jste si zvykli. Věřte, že Bořek je už v takovém věku, že se velmi těžko mění. Takže to s ženami bude mít velmi těžké. A to se samozřejmě týká především maminky. Věřte, že ho láska nemine, Tak jako mě neminula, v mém soukromém životě. Mám již 5 let stálou přítelkyni, jmenuje se Simona (Sí). A jestli si mě vezme, tak to se musíte zeptat především jí. Někdy mám pocit, když se na ni dívám, že má kolem hlavy svatozář. A svatí přece svatbu nemají...
Dobrý den Martine,nechci se Vás na nic zeptat,jen Vám chci říct,že na mne působíte jako velice pohodový příjemný veselý člověk a v dnešní stresové době je takových lidí-nejen na obrazovce-potřeba až běda! Díky za to a přeji vše nejlepší! Jery Pokusím se vydržet :-) Není to moje póza, je to životní styl. A celkem mě baví.
Dobry den, chci se jen zeptat jestli jste i tak srandovni ve svem osovnim zivote a ne jen pred kamerami. Michal Jsem věčný optimista a myslím, že i v soukromém životě jsem únosně příjemný - s dobrou náladou, i v pět hodin ráno, když vstávám. Víte, je to vzláštní - moje přítelkyně to nesdílí. :-) Přiznám se, jsem hrozně ukecanej. A někdy mě okolí těžce stíhá. Ale vesměs vám lidi potvrdí, že je se mnou legrace (brečím si sám a smutný jsem taky sám). Jenom s Charlim a Meginkou - naši pejsci.
ja bych se chtěl zeptat,jestli nezajdem na pivko. kia1@seznam.cz Rád bych na pivko zašel, protože mám rád všechny požitky, které život přináší. Ale protože jsem před rokem a dvěma měsíci přestal úplně pít alkohol, tak si myslím, že to napití a tu skleničku dobrého piva či vína, nechám na opravdu významější událost. Ale fakt je ten, že na pivko jsem vždycky zašel rád a rád si pokecal s lidma. Tak někdy na to plnotučný zajdeme.
Mnoho se psalo o vasich dluzich. Je to ted uz v poradku, muzete si vydechnout? Jinak, mnoho zdaru preju. evelina Ano, dluhy jsem si nadělal svou vlastní nerozvážností. Nebyly malé a k dnešním u dni mi zbývají dva subjekty, kterým dlužím. Jeden má zastavou zmíněnou chalupu, o níž se psalo - dražba byla zastavena. A druhý subjekt je soukromá osoba pod exekučním úřadem. Mám před sebou opravdu už malý kousek. A když si to tak vezmete, tak v ČR není člověka, či rodiny, která by neměla půjčku či úvěr na dům a které se může stát ze dne na den, že jim bude odebrána střecha nad hlavou. Pravda je prostě taková. Je to boj! Ale věřte, že rád vítězím. Příští rok, touhle dobou, si budeme moci napsat určitě nulu. Děkuji, hezký den.
Proč jste byl, pane Zounare, v posledním pořadu Inkognito tak neslušný k hostům??? Nepůsobilo to na mne dobře, když si děláte ze soutěžících dost neurvalým způsobem legraci.:-( Myslím, že o tom ten pořad není. Kristina Myslím, že jsem se nechal unést svým vlastním pocitem, protože člověk se po určitých dílech naučil velmi otevřít a vnímat jednotlivé soutěžící. My opravdu nevíme, kdo jako povolání má. A máme jen jedenáct možností se zmýlit. Vím, na co narážíte. Byl to soutěžící operní zpěvák. Působil velmi nepříjemným dojmem i na nás na všechny a máte pravdu, že si toho všimlo více lidí, že bylo patrné, že jsme si nesedli. Byla to chyba, ale snad od toho je režisér, který by měl tyto věci vidět a korigovat nás. Ano, ano, celý ten díl byl poměrně velmi veselý a odvážný. Tak promiňte, vulgarita rozhodně není mým oborem.
Dobry den,som zo Slovenska,a ako herca vas mam velmi rada,pozeram serial Rodinna pouta,od zaciatku,a velmi som si vas oblubila.Aj v pokracovani serialu sa mi velmi pacite.Ste vyborny herec:) Prajem vam pekny den Vierocka Vieročko, doufám, že přízeň k mé osobě vám vydrží. A můžu vás jen uklidnit, že věci pokračují dál a budete se mít na co dívat. Děkuji za váš čas, mějte se hezky.
Ještě si v koupelně hrajete na Van Damma? vilda Vy, kteří nevíte, o co se jedná. Tak moje zranění, které jsem popisoval v pořadu Nikdo není dokonalý, kdy jsem opravdu zjistil, že se tělo skládá ze dvou půlek, vás jistě pobavilo. Věřte, že to bylo hodně bolestivé a že bych to nerad opakoval, a proto vám doporučuji, když vstupujete ze země do vany, dbejte na to, aby vám neuklouzla podložka. protože potom vás Van Damm nemine a 16 stehů na zadku taky ne. Bezpečné sprchování přeje Martin.
srdečne pozdravujem, rada sa na Vás pozerám. Aj v Bratislave ste populárny a obľúbený. eva No tak, zlatíčka moje, to jste mě potěšili. Moje maminka se narodila na Slovensku - Rimba Sombat. Promiňte, neumím to napsat. A Fiľakovo jistě také znáte. To jsou ty hrnce. Teď vážně. Slovensko mám strašně rád. A takové zážitky jako mám ze svých nespočetných návštěv kolib, kde jsem i několik týdnů žil, se nedají smazat. Nikdy jsem to rozdělení v sobě nedokázal popsat. A nikdy jsem ho neřešil. Je to opravdu kousek. Na halušky a vy k nám na vepřo. Je to prostě nesmysl. Tak to neřešme a dejme si borovičku.
Dobrý den Martine, v jakých divadlech Vás nyní můžeme vídat. Děkuji za odpověď, pěkný den. Vlasta Před třemi lety jsem přestal hrát divadlo v divadelním spolku Háta, kde jsem společně vystupoval v 5 inscenacích s kolegy: Lucií Zedníčkovou, Mahulenou Bočanovou, Zbyškem Pantůčem, Martinem Sobotkou a Ivanou Andrlovou. A fakt je ten, že se mi začíná moc a moc stýskat. V té době jsem měl tolik představení a natáčení a zároveň i problémů, že se to nedalo zvládnout. Ale divadlo mi začíná opravdu moc chybět. A jsem rád, když přijedu na vystoupení - třeba do Ostravy - takže mám své diváky, kteří se na mě těší a ptají se jako vy: s jakou hrou a v jakém představení mě mohou vidět. Tak vám můžu slíbit, že s mě třeba zase s divadelním spolkem Háta v budoucnu uvidítě - to zase budou zájezdy.
Dobrý den Martine, byla jsem několik let vaší věrnou posluchačkou rádia Kiss 98 a vaše dopolední vysílání mi zpříjemňovalo chvíle strávené v práci. Minulý týden jsem bohužel poslouchala jen sporadicky a dnes jsem se po zapnutí rádia přes internet zhrozila, protože místo vás vysílá někdo jiný a nejste už ani v seznamu moderátorů, takže je to nejspíš stav trvalý :o(( Kam jste zmizel a proč??!! Moc moc mě to mrzí :o(( Byl jste jednička! Bude vás možno vidět či slyšet někde jinde? Děkuji za odpověď a ať se vám daří, budete mi chybět :o( Šárka Ano, stav je to zatím trvalý. Nedošlo k žádnému rozkolu ani "vyhození". Byl mi nabídnut jiný čas vysílání, na který jsem v rámci svých dalších pracovních povinností nemohl přistoupit. Mrzí mě to, protože až vlastně dnes mezi devátou a dvanáctou, zjišťuji, že mi opravdu "pár uší" poslouchalo a že jim chybím. Díky!
Dobrý den Martine,vím,že Váš tatínek pocházel z jedné vesničky v orlických horách(nemohu si právě vzpomenout odkud),taky tam mám chaloupku(Kamenice)jezdíte tam,nebo už Vám nepatří? Děkuji a mějte se hezky,jste velice příjemný! marta Chalupa mé rodině nadále patří. Tatínek se narodil v Osečnici v Orlických horách.
Martine, já Vás chci jen pozdravit a běžte raději na oběd :-) Milenka s velkým eM Milenko s velkým eM, to je to tak strašný? Já doufám, že ne. Hlad ještě nemám a protože vím, že Simonka vaří, tak se těším domů. Ale děkuji za pozvání.
dobrý den Martine, sleduji Vás pravidelně v seriálu VKV /Velmi křehké vztahy/a jako ředitel a syn své matky jste úžasný. Pak sleduji pořad na Primě uváděný p.Vondráčkem/bohužel zapomněla jsem název/ a tam jste se svými kolegy taky bezvadný. Jste doufám taková veselá kopa i v životě. Musí s Vámi být hezký život. milenkamikes Děkuji za pochvalu. Je to někdy se mnou velký peklo.
dobry den martine, co dela vase pritelkyne? a kdy bude svatba? klara Má přítelkyně se jmenuje Simona Brdičková, je jí 30 let, je ze sportovní rodiny (Petr Brdička - hokejový reprezentant a trenér - 10 let Norimberk). V současné době je vedoucí produkce již třetí řady Výměny manželek. Má velkou vlastnost, že to se mnou již vydržela 5 let. Na svatbu se musíte zeptat jí, protože já jsem všeho schopný.
Dobry den Martine.Jenom jsem vam chtela rict,ze Vas mam jako herce moc rada a nejvic jsem Vas milovala v serialu "Chlapci a chlapi"S pani Evou Vejmelkovou vam to tam moc sluselo. Gabi Musím vás ujistit, že jsem to nebyl já, ale můj mladý, hubený, krásný bratr, které v podstatě už teď neznám. :-) Já si myslím, že časy se mění a my v tom lítáme. Byla to krásná práce, byl jsem samozřejmě zamilován, byla to doba bezstarostnosti a myslel jsem, že mi svět leží u nohou. Tak jsem snad dospěl. A jsem rád, že mě v té době milovala posluchačka, která mi teď píše. Přeji vám hezký den.
Zdravim, mate dar po tatkovi.Cela rodina ho jako herce mela rada, ale ja ho doslova zral v Slunce, seno.... jako prezvykujiciho predsedu. To byla parada!! Jinak hodne stesti v praci i v soukromi! Radim Děkuji. I za taťku. Jistě by byl rád a to, že chybí mě i vám, to je známka toho, že to byl dobrý člověk. I já vám přeji štěstí a zdraví.
Prajem pekny den. Uvidime Vas este niekedy v kuchyni? ( podobny program ako Vareni s prima vareskou) Maca Nezáleží to na mě, připravuje se velmi zajímavý pořad, ale nerad vbych o tom zatím mluvil. Jsem rád, že vám se mnou chutnalo.
Jak to bude ted se Simonou, kdyz je tehotna, bude hrat v poutech dal? A jaka je Simona - Alice Bendova ve skutecnosti? Dekuji za odpoved K. Na to vám nedokáži odpovědět. Ale na to, jaká je Simona - Alice Bendová ve skutečnosti - mohu říci jednoznačně toto: je to profesionál, výborná kolegyně a to co při naší náročné práci je velmi důležité¨- je s ní pohoda a to i ve vypjatých scénách, když už točíme třeba 13 obraz za den. Věřte, že po 13 hodinách práce o napětí a pocuchané nervy není nouze. Dobře se s ní pracuje. je to skvělá holka.
Dobrý den,pán Zounar. pozdravujem Vás z Rimavskej Soboty, rodného mesta vašej maminky. Viem, že Váš otecko chodil do R.S. Boli ste sa pozrieť aj vy? Máme vraj jedno z najkrajších námestí na Slovensku. Zdravíme Vás a prajeme všetko dobré. Hanka Zdravím vás do Rimavské Soboty. Ano, jezdil jsem tam velmi často s celou mojí rodinou a i do dneška tam mám mnoho přátel - Ať jsou to Zubáčouci či rodina Drobných. Pakliže je znáte, pozdravujte je ode mě. A není nad nejlepší halušky na světě od starej mamy.
Nemohu jinak, ale Vaše vystupování v pořadu "Inkognito" na mně působí velmi vulgárně.Každé druhé slovo se stáčí do dvojsmyslností, působíte místy jako nevyzrálý puberťák, který poprvé viděl nepřístupný film. Škoda, ale snad dospějete. Hana Děkuji, že vás pořad zaujal. A že každopádně reagujete na nepsanou roli, kterou každý z "hádalíků" v tomto zábavném pořadu má. Někdo je nevyspělý puberťák, další zase skrytý erotoman. Některá je věčně přihlouplá a divící se žena a některá je žena, která má vše srovnané a je přísná právě k nám. Ale jestliže vás to uráží, myslím, že v té době dávají něco zajímavého na ČT 1, ČT 2 nebo na Nově.
Dobrý den Martine, chci vám popřát jen hezký den. mamča trojčat aja.28 No. tak to máte jistě hoňku. Ale je krásné, že smysluplnou. Já se občas honím kvůli úplným blbostem.
Dobry den. Mate www stranku s informaciami o Vas, kde hrajete a podobne? Dakujem a drzim palce. P.S>Ako Wagner by ste uz Kratkeho mohli poslat do certa. Kubo V tuto chvíli se stránka po delší době začala vyrábět. Myslím, že bylo na čase. Když už ji budu mít, tak bych byl rád, kdybych na ní měl co nabídnout. Dozvíte se na ní o připravovaných projektech v rámci vaření i reklamních kampaních, které se chystají.
Mas holku???? Miska Miško, musím tě zklamat. Mám kluka... Ahoj :-D Jmenuje se Simona.
Milý Martine,jsi super,máme Tě moc rádi... Lenička Co k tomu říci? Snad jen to, že děkuji za otevřenost a upřímnost. Ono to možná bude znít jako fráze, ale moc si toho vážím, protože bez vás diváků, bych prostě nebyl. Samozřejmě chápu, že jsou i tací, což je logické, kteří mě nemají rádi, ale všem se nedá zavděčit. Jsem takový, jaký jsem.
Prý jste natáčel 13. komnatu? Kdy ji budeme moc vidět v TV a jak natáčení dopadlo? Ano, natáčel jsem 13. komnatu a nesmírně se vážím toho, že se mohu zařadit mezi plejádu lidí, kteří ji natáčeli. Scénář a zároveň a váším průvodcem bude Šárka Kubelková a 13. komnata by se měla otevřít koncem února. Já vám děkuji, že jste ztratili chvilku času. Jdu si dát opravdu ten oběd, i vám to doporučuji. Zkuste být rozumní ve vašich úsudcích o těch druzích. Jinak jsem rád, že vás mám a veřtě, že mě práce pro diváky baví. Tak zase někdy na viděnou či naslyšenou. Martin Zounar