Šneci, žabí stehýnka, pečené koroptve, humři, ale i jeleni či malá selátka. To vše se objevuje na rautech VIP osobností po slavnostních premiérách, křtech cédéček i na večírcích celebrit. Nyní navíc vznikla knížka, která kulinářské tipy slavných popisuje do detailu. Na jejím slavnostím křtu odhalily své mlsné jazýčky i české celebrity. Zpěvák Ondřej Hejma přiznal, že nepohrdne ničím, dokonce ani skladkostmi, které muži většinou moc nemusí. Jediné, co nejí, jsou ryby. Komik Václav Upír Krejčí svádí svou ´všehochut´na znamení, ve kterém je narozený - na váhy. V dětství ohrnoval nos nad školními jídly, teď nepohrdne je pivo s tatrankou. Řeckou a italskou kuchyni bohatou na zeleninu, ryby a bílé maso si zamilovala zpěvačka Petra Janů. Bez zeleniny a ryb si svůj jídelníček nedokáže představit ani Květa Fialová. Zpěvačka Ilona Csáková přiznala, že je ´fajnšmekr´a gurmán a některé lahůdky si umí sama i připravit. Sladkými pokrmy se jí ale šéfkuchař nezavděčí. Třetí česká SuperStar Zbyněk Drda ryby nejen rád jí, ale i chytá. Ale pochutná si i na těstovinách a klasických českých jídlech jako je svíčková a knedlo-vepřo-zelo. Ani David Spilka nepatří mezi náročné strávníky, sní prostě všechno, co je dobré. ´Babičkovskou kuchyni´ vyznává herečka Ljuba Skořepová. Brambory na loupačku, bramboračka nebo bramboráky - to je její. A nejvíc jí baví bílé víno.