David Spilka přišel do online redakce na chat. Co na sebe stříbrný finalista SuperStar prozradil? Proč se nechal tetovat? Bolelo ho to? Jak bude trávit Vánoce?


Jak se vede? Lucka Ahoj, tak sem tady:-) Pište a já se pokusím odpovědět na všechno duležité, co by vás zajímalo. Ahoj. Rada by som sa spytala ako dlho hras capoeiru a aka forma capoeiry to je? Resp. klub alebo skupinu capoeiry navstevujes? Papa becki Ahoj. Já trénuju kluky v Olomouci. V Olomouci jsem byl první, kdo stím začal po shlédnutí filmu "Mistr neznámého boje". :-)To, co cvičím, je ruzné... regional nejvíc .... pak angola a baví mě bengelo ... tj.trochu nebezpečnější, protože je to na ostro. Můj team capoeiri je Mataum capoeira Olomouc. Jinak jsem ještě trénoval Kazuma capoeira Olomouc. Znám se z přerovským teamem, Acheo fight team .... a dalšími.
Ahoj Davčo! Blahopřeji ke krásnému 2. místu.:-) Také Ti přeji hodně štěstí do budoucna a hodně lásky s Terkou. Krásně si užij Vánoce. Papa :-) Sandy Děkuji za blahopřání. Vánoce jsou krásný svátek a doufám, že toho všichni využijeme a pořádně si odpočineme:-) V televizi jsou dobrý pohádky :-)
Neštve tě to že si druhý a né první? A kamarádýš se Zbyňkem nebo si na něj naštvanej? Danča Nejsem vůbec našvanej, spíš naopak. Jsem rád, že jsem se mohl dostat na druhé místo. Se Zbyňďou jsme dobří kamarádi a já mu to přeju. No a já se o sebe už nějak postarám :-)
Ahoj Davide, jsem moc ráda, že si se dostal takhle daleko... vůbec nevadí,žes nevyhrál, protože si myslím, že se neztratíš!!! už se těším až vydáš desku! máš moc krásný hlas!!! Přeji moc krásné a pohodové Vánoce, pápápá G. gábik Jsem rád, že se vám líbí, jak zpívám:-) To je totiž největší odměna za to všechno, o co jsem se snažil. Taky přeju krásný a veselý Vánoce.
Davčo, ty ses znal s Romanem Lasotou už před soutěží? :-) Neznal... Poznali sme se v divadle ABC... Je to moc hodný člověk.
Přestěhuješ se do Prahy? Sun Já budu bydlet v Olomouci, protože tam mám kapelu a zázemí. Do prahy ale budu dost často jezdit a dokonce pro delší pobyt tu budu mít byt.
Jak se Ti Davčo líbilo na Slavíkovi? Dovedeš si třeba představit, že příští rok můžeš být také nominovaný? Otík Na Slavíkovi to bylo ouplně skvělí :-) Tolik známých tváří na jednom místě... to byl krásný zážitek pro kluka z Olomouce, kterej je viděl jenom z televize:-) Kdybych byl nominovanej, tak úspěch:-) ale myslím, že to nepůjde tak rychle :-)
ahoj davčo byl jsi fakt suer doufala jsem do posledního okamžiku že ty se staneš třetí českou superstar ale i když jsi se jí nestal tak pro mě budeš vždy na prvním místě.A chtěla jsem ti popřát ke vztahu s Terezkou chtěla by jsem aby jsi byl s Terezkou štastní.Vy jste byli dva terým sem vítězství přála.A přeju krásné vánoce a mnoho úspěchů s kapelou v roce 2007.Už se těším až vydáš cd určitě si ho koupím. Tvoje fanynka Verča Moc děkuju za podporu za nás s Terezou :-) Vánoce budou, doufám, pěkný pro všechny :-) Moc se těším na Vánoce... Tady v téhle soutěži si to člověk uvědomí až pozdě, že se blíží Štědrej den :-) Pořád nějaká práce a teď, když to skončilo, tak se vrátím domů přímo pod stromeček :-))))
Ahoj můj miláčku Davide, jsou mi 3 roky a jsem Tvoje velká fanynka (společně s mamkou a babičkou). Všechny Tvoje písničky ze Superstar mám nahrané a každý den si je pouštím a zpívám s Tebou. Přeju Ti hodně štěstí a budu určitě jedna z prvních fanynek, která si koupí tvoji desku. Klárka z Jablonce :-) Já vás všechny zdravím a cd se pokusím udělat tak, aby si tak každej něco našel. Protože hrajeme převážně tvrdší rockmetal... Ale budou tam i písničky, třeba jenom s klavírem a tak. Ukázky si mužete poslechnout na mých stránkách www.davidspilka.cz když se jednoduše zaregistrujete:-)))
Bolelo Tě hodně to tetování? Proč sis ho nechal udělat během soutěže a ne třeba už někdy dříve? Sandra Já mám sníženej práh bolesti, tak to moc nebolelo. Každýho to bolí asi jinak.... Nebo nebolí, ale spíš to pálí. Dělali mi to dvakrát po osmi hodinách. Tohle, co tam mám, má pro mě určitej význam. Dřív jsem neměl čas a ani peníze na to, abych si nechal udělat.
Na jaké hudební nástroje umíš hrát? Monči Hraju od sedmi let na bicí, na klávesy a klavír. Zpěv to je jasný :-))
Ahoj Davide! blahopřeji k velkému úspěchu, pro mě a moje kamáradky jsi stejně superStar č.1.Sledovala jsem tvoji cestu od začátku a moc jsem ti fandila, doufám,že brzo vydáš svoje CD, už mám doma CD Calibos, které mi zabavili moji synové. Na tvoje CD se moc těším a přeji hodně úspěchů v pracovním i osobním životě tobě i rodičům. Martina Děkuji i za rodiče :-) Calibos? To je dobrý:-) To je můj taťka, co zpívá, to víte :-))) Moje CD vyjde asi až za tři měsíce, protože musíme počkat podle smlouvy na Zbyňka, než ji vydá on, a pak teprve můžeme my.
sem ti strasne fandila a prala ti,abys vyhral.libis se mi Lucka Já to za to děkuju :-) Vyhrát není duležitý... Duležitý je, jak se pak chytneme svou tvorbou písní u lidí. Jen bych chtěl ještě říct, že se budu moc snažit, aby deska byla dobrá. Jako druhej na to budu mít čas pro vás připravit dobrý věci od srdce!!!!!
Ahoj Davide, jakým způsobem je možné získat Tvou fotku s podpisem? Štěpka No to asi jedině osobně nebo pak na koncertech.
Budeš zpívat i s celou top 10 v Českých Budějovicích a nevíš aspoň přibližně kdy. Danča Tohle má na starosti agentura, co to pořádá, a to já právě nevím, kdy to bude a taky sem s toho nervózní.
Když dostaneš nějaké dárečky, necháváš si je? A budeš odpovídat na korespondenci? plyšáček Dárečky si samozřejmě nechávám :-) Mám z nich vyzdobenej celej pokoj na hotelu :-) Na korespondenci bohužel nemám čas odpovídal a taky spoustu toho, co mi lidi píšou, stejně nedostanu :-( Moc se toho ztratí :-(((
Ahoj Davide;)moooocinky ti gratuluju k tvému krásnému druhému místu a hlavně taky vztahu s Terezkou ať vám to vydží;)Chtěla jsem se zeptat, jestli plánuješ hostování někoho z TOP 10 na svému albu?A kdy začne turné po ČR s tvojí kapelou...a ještě jedna otázka, jestli máš nějakýho domácího mazlíčka(kromě Terky:D)Přeju mooc úspěchů...;)P.S.:Poslouchám písničku Nejhorší je a mooocinky se mi líbí...Jujky jak já se těším na tvé CD;)Pá...snad odepíšeš;) verry Děkuji i za Terezu :-) Koncerty se budou jezdit, až vydáme CD a budou na něj jeden nebo dva klipy v televizi. Dřív nemá cenu jezdit, když ještě nebudete ty písně znát. Jinak nějaký malý vystoupení budou. Teď budu v pátek 22.12. na miss junior v Blancku. Budu hrát tři písně jen se španělkou... tj. akustická kytara.
Co jste dělali, když jste měli volné úterky? Zvědavka :-) No právě, že volno v uterý bylo jenom dvakrát za celou soutěž :-) Někdo jezdil domů.... Ale já to měl daleko, tak se spal, protože jsem byl vždycky strašně unavenej .... Mimochodem, unavenej jsem i teď :-)
CO TEREZKA NAJDEK? LUCIE Je to podobnej člověk jako já povahou. Rozumíme si a to je důležitý. Kdyby nebylo jí, tak už jsem ze soutěže venku, protože bych to asi nevydžel psychicky.
ahoj budeš na silvestra taky na václaváku a od kolika to prosím je. fanynka Budu na ´Václaváku´ hrát i se svou kapelou asi tři věci. Ale nevím, od kdy. To jsme ještě nedostali. Davide, krásně si užij Vánoce, hlavně si pořádně odpočiň a načerpej spoustu sil na příští rok, který určitě bude SUPER!!!!! Také Ti přeji předčasně vše NEJ k svátku a těším se na nějakém Tvém koncíku. Měj se krásně a hodně štěstíčka!!!! Papa :-) (Sandy) 11:57 | 19.12.2006 Odpověď: Děku ti moc.Mám radost že vás zajmájí koncerty:-)....já byl vždycky zvyklej hrát pro málo lidí a hodně židlí:-))
Ahoj DAVIDE,zdravím chci ti bláhoprát k dRUHÉMU MÍSTU JSI vsi velice dobřý zpěvuk. Přeji ti v kariéře hodně úspěchů a také i v životě. Měj se! Tomáš Já se sváma budu muset rozloučit :-( Musím zase jít jinam, mám toho hrozně moc, těším se až si pořádně odpočinu, a pak s čistou hlavou pro vás stvořím desku :-) Omlouvám se za pravopisný chyby... Jsem dyslektik a dysgrafik :-( Něco mi příroda vzala a někde snad přidala :-) Mějte se všichni moc krásně a užívejte si vánoční svátky. Já budu zalezlej pod peřinou s šestiletým bráchou a budu se koukat na pohádky :-))) Tak ahojte.