Slovenská "zlatokopka" a český "knedlík"! Jejich manželství po půlroční známosti, kdy moderátor Libor Bouček (26) požádal svoji kolegyni Mariannu Ďurianovou (29) o ruku hned první den po vzájemném seznámení, nedával nikdo velkou šanci. A 184 dní po svatbě v romantickém prostředí zahrady lednického zámku se ukázalo, že právem. Marianna, jež proslula vztahy s nejbohatšími muži Slovenska, skončila po bujarém večírku televize Markíza přes noc v domě hrdiny slovenské reality show Nevěsta pro milionáře Jana Novotného! Blesk má důkaz a zlomený Libor Bouček dokázal říci jediné: "Nechci to komentovat."


Boučku jsi paroháč? Manželka ti spí u jiného 184 dní po svatbě! Přezdívku zlatokopka, kterou získala díky aférkám s bohatými muži ze Slovenska i zahraničí, se snažila vylepšit imagí oddané vdané ženy. Rekordních 184 dní po svatbě s Liborem Boučkem (26) se ale opět ukázala pravá tvář slovenské moderátorky Marianny Boučkové Ďurianové (29)! Nejprve se odvázala na párty televize Markíza, a pak strávila noc u "milionáře" Jana Novotného, kterého na Slovensku proslavila show Nevěsta pro milionáře. "Náš" Libor Bouček je z chování svojí ženy v šoku! V sobotu přiznala Marianna novinářům z Nového Času manželskou krizi, a pak se ji rozhodla řešit po svém. Když už se její manžel Libor několikrát kvůli pracovním povinnostem neobjevil ani na show Lets Dance, sblížila se s hrdinou jiné "reality" Janem. A to opravdu důkladně. Už jejich tanec na párty Markízy hovořil za vše, a to už si předtím televizní diváci všimli, že vdaná moderátorka hlavního večerního zpravodajství přestala nosit snubní prsten! "O rozvodu jsme s Liborem zatím nemluvili, ale problém v manželství máme. Na to, abych o tom chtěla mluvit, je to ale příliš citlivé téma. Snažím se najít nějaké řešení," přiznala Marianna. V médiích proběhly dokonce i pověsti, že Libor natáčel gay porno! Ale ani k tomu se jeho žena nechce vyjadřovat. "Ten problém měl zůstat jen mezi námi a to, co už se v novinách napsalo, nedokážu ovlivnit," doplňuje Marianna, která ovšem mlží, i co se týče očividně zřejmých a fotograficky zdokumentovaných skutečností, jako je její více než přátelský vztah s hrdinou slovenské reality show Nevěsta pro milionáře Janem Novotným. "Je to můj kamarád, nemám teď čas ani chuť řešit něco kromě manželství," tvrdila a zprvu popřela i to, že by v neděli ráno vycházela z jeho domu ve stejných lodičkách, se stejnou kabelkou a převlečená do pánských tepláků! Ale fotografie nelže… "Ne, nechci se k tomu vyjadřovat," pokračovala, když zjistila, že inkriminované fotografie opravdu existují. Pak si ale nechala čas na rozmyšlenou a podařilo se jí vytvořit konstrukci, že na mejdanu pila a nechala si od Janova kamaráda či řidiče anebo samotného Honzy (to už si v hlavě srovnat nedokázala) přeparkovat auto, shodou okolností k Novotného domu. A ráno si ho prostě byla vyzvednout. A proč byla tak podivně oblečená? "Vyběhla jsem jen tak, ve sportovním," trapně se vymlouvala. A co na to čerstvý manžel Libor Bouček: "Nechci se k tomu vyjadřovat," řekl Blesku zlomeným hlasem.
Kdo je Jan Novotný: Milionář známý z reality show Nevěsta pro milionáře, proslavil se nespočetnými aférkami se ženami. S Ďurianovou se naposledy setkal v show Lets Dance, kde soutěžila i s Helenou Vondráčkovou a Kateřinou Brožovou.