O tajemství své krásy se rozhodla podělit Adriana Sklenaříková (35), česko-slovenská topmodelka s nejdelšíma nohama na světě. Na český trh včera uvedla první řadu kosmetiky, kterou coby nedostudovaná lékařka pomáhala sama namíchat francouzským chemikům. Základem je silicium, tedy křemík, a Adriana si s ním maže nejen tvář, krk a své 124 cm dlouhé nohy, ale dokonce i svůj výstavní dekolt. S tím jí přímo na prezentaci v pražské Hergetově cihelně ochotně pomohl manžel Christian Karembeu! Ač do Prahy Adriana přiletěla s mírným zpožděním, dorazila ve skvělé náladě. Uplynulé tři dny strávili totiž s manželem, bývalou francouzskou fotbalovou jedničkou Christianem Karembeuem, v arabském Kataru, kam je královská rodina pozvala na velkou benefiční akci. Také díky Adrianě se na ní vybralo astronomických 11 a čtvrt milionu eur na vzdělávání asijských dětí. "Jedno místo u stolu tam hosta stálo 60 tisíc eur!" zářily oči Adrianě, kterou poslední dobou podobné projekty těší daleko víc než modeling. "Tam prostě jen jsem, nic netvořím," vysvětlila Adriana, která kvůli všem svým aktivitám také stále odkládá miminko, tolik očekávané jejím manželem. "Vím, že Chris čeká už deset let, ale za rok, rok a půl už to určitě bude," zamyslela se Adriana. Její muž Adrianina slova jen potvrdil. "Já jsem připravený dát život a lásku, to je podstata manželství, ale nechci na Adrianu tlačit, ona se musí rozhodnout," usmál se Chris, který se po ukončení své fotbalové kariéry věnuje módě a kromě jiného se podílí na vývoji supermódních pánských hodinek.


Chris už se nepere Na svatbě Adrianiny sestry ve Zvolenu se Christian před třemi týdny popral, ale v Praze se choval jako beránek! Bez manželky ho pár hodin po skončení párty, kde se křtila její nová kosmetická řada, Blesk zastihl u drinku v k.u. baru. "Adriana odešla spát, protože má náročný program, a mně se ještě domů do Four Seasons nechtělo," vysvětloval ve dvě ráno fotbalista u drinku. Nikdo si ho ani nevšiml, protože se kolem něj odehrával večírek "superstárů". "Už jsem zvyklý na to, že je moje žena slavnější než já, a vida tyhle nové hvězdičky také. Zdá se, že moje "star" už vážně zapadá," krčil rameny. A když se kolem něj strhlo nějaké to opilecké postrkávání, raději zmizel, aby se nedostal do problémů. To, že mu hrozí trestní stíhání na Slovensku, mu už zřejmě stačí.
Silikon? Samá příroda! Adriana Sklenaříková byla několik let tváří "zázračné" podprsenky Wonderbra. Na večírku k uvedení své kosmetiky však push-upku popřela. "Nemám wonderbru ani jinou push-upku. A hlavně nemám silikonová prsa. To je snad přece poznat, ne?" durdila se Adriana, která prý musela podobným spekulacím už několikrát čelit stejně jako podezření, že má chirurgicky vylepšené rty. "To by pak musela mít plastiku i moje máma, ta má totiž pusu úplně stejnou!" prohlásila rázně Adriana.
Dva centimetry nad manželem Navzdory své výšce 184,5 centimetru si Adriana potrpí na vysoké podpatky, díky nimž bývá i o hlavu vyšší než její 182 cm vysoký manžel. Ani jeden z nich však tento výškový rozdíl neřeší. "Adriana je hlavně lidská bytost, krásná žena, kterou miluju, nějaké centimetry jsou úplně vedlejší," řekl Chris. Není divu, že je k výšce své ženy shovívavý. Vždyť jí ji její 124 cm dlouhé nohy vysloužily i prvenství v Guinnessově knize rekordů.