Pražští labužníci, společnost s ručením omezeným, oslavovali dnešní svátek svatého Huberta zvěřinovými hody. V restauraci Lví dvůr - Pražské selátko na Pražském hradě se sešla vybraná společnost opravdových gurmánů. Vrcholem kulinářských radostí bylo pověstné selátko, a to kvůli chuti masa vážícího přesně šest a půl kilogramu a naložené ve speciální marinádě, kde nechybí česnek, mořská sůl, pepř a olivový olej. Tentokrát se jich snědlo šest. "Tuhle akci jsem si nemohl nechat ujít," svěřil se Jan Vala. "Tady připravují selátko úplně jinak, než to známe z jiných večírků. Kouzlo zřejmě tkví v marinádě a důležitá je i váha zvířete." Dáda Patrasová přišla s manželem Felixem a dcerou Aničkou. Ochutnala různé lahůdky, což její štíhlé postavě nijak neublížilo. A potom se vrhla na tombolu.