Pojišťovna štěstí už potřetí otevírá zlatý důl. Herci mají znovu našlápnuto na statisícové honoráře. Režisér Jiří Adamec (58) odmávl včera natáčení třetí řady nejdražšího českého seriálu všech dob s rozpočtem 50 miliónů na každou třináctidílnou řadu a herci od svůdné Kateřiny Brožové (38) po teenagerovského idola Vojtu Kotka (18) mohou opět nastavit své měšce. Nejlépe je na tom opět Kateřina Brožová, která si už v druhé řadě s cca 40 natáčecími dny přišla na celý milión! Nejlepší herci v Pojišťovně totiž podle našich zdrojů mají za jeden natáčecí den 25 tisíc korun. Za Kateřinou stojí hned Etzler, Antalová a za nimi Bohdalová, Jirásková, Kotek. Scenáristka Eva Papoušková píše sice teprve čtvrtý díl třetí řady, ale role hlavních hrdinů rozhodně umenšit nechce. Brožové tak Pojišťovna hodí na konto už třetí milión a ostatním hercům, jak ukazuje naše tabulka, také slušné peníze.


Umělec x Role x Počet natáčecích dnů x Honorář za natáčecí den x Celkem Kateřina Brožová x Dagmar Krausová x 40 x 25 tisíc x 1 milión Miroslav Etzler x Tomáš Kraus x 33 x 25 tisíc x825 tisíc Alena Antalová x Anna Jánská x 33 x 25 tisíc x 825 tisíc Jiřina Bohdalová x Marie x 25 x 20 tisíc x 500 tisíc Jiřina Jirásková x Kekulová x 23 x 20 tisíc x 460 tisíc Vojta Kotek x Ondra Jánský x 25 x 15 tisíc x 375 tisíc
Brožová a Hanzlík šli do buchet a vína Klapla slavnostní klapka a na zámku Hluboš u Příbrami se včera ráno konečně rozjelo natáčení třetí řady Pojišťovny štěstí. Skleničkou na další pokračování populárního seriálu Novy si se štábem připil, jak jinak, rozveselený režisér Jiří Adamec. A s ním rozdovádění herci, kterým scénář prvního dílu "naordinoval" první natáčecí den. Kateřina Brožová, Jaromír Hanzlík a Jiřina Jirásková byli všichni na place, kde se rozdávaly buchty i víno. Krásná Brožová coby snobská Dagmar Krausová přišla s deseticentimetrovými podpatky, což totálně rozhodilo Hanzlíka, který v seriálu vystupuje jako právník Krása. "To mi udělala naschvál, abych byl před ní hodně malinkej," pravil Hanzlík a ještě se ustrašeně přikrčil. To okamžitě vyprovokovalo režiséra Adamce: "Hele, jestli tě to uklidní, tak já si zuju boty, natáčet v ponožkách taky jde, a budeme stejně velcí." Ze všech nejmenší Jiřina Jirásková jen kroutila hlavou: "Děti, děti, vy máte ale zábavu!" Uklízečka ze staré poctivé školy, paní Kekulová, se prostě nezapřela. Třetí řada Pojišťovny bude mít opět 13 dílů, tak jako měla řada první a druhá, která na Nově startuje už 23. října. "U třetí řady se právě začíná psát čtvrtý díl. Sám jsem zvědavý, jak se bude život všech protagonistů odvíjet. Má to všechno v rukou Eva Papoušková. Předpokládám ale, že zajímavě," poznamenal režisér Adamec a dal pokyn kameramanovi k akci.