Trojice "katů" Ilona Csáková, Ondřej Hejma a Eduard Klezla vybrala dvacítku semifinalistů Česko hledá SuperStar a první várku vám předhodí už dnes večer! V živém semifinále! Dříve než se vrhnou před porotu a diváky, Blesk vám detailně každého z nich představí. Prozradí, jakou mají rádi hudbu, kterou celebritu si považují, co dělají za sport a dokonce i co jim nejvíc chutná. SuperStar 3 v novém kabátě Dnes a zítra proběhnou živá semifinále, nejdříve se představí deset slečen a v neděli deset mladých mužů. Vždy dva s nejmenším počtem hlasů od diváků v pondělním vyhlášení vypadnou. To samé se odehraje příští týden, v pondělí 16.10. pak vypadnou poslední dva a zbyde finálová desítka, pět kluků a pět holek. 22. října začínají nedělní vyřazovací boje, vypadne vždy jeden soutěžící. Třetího českého vítěze budeme znát v neděli 17. prosince. Kdo se jím stane po Anetě Langerové a Vlastovi Horváthovi?


Aleš Burket 19 let, student, Chomutov hudba: Eminem, U2, 2Pac, Chinaski, Divokej Bill. jídlo: Kuře na ananasu s kari, jako příloha hranolky. celebrita: Měl jsem na něj "svůj názor", ale po castingu Superstar Leoš Mareš. sport: Fotbal (na trávě i street), allkampf-Jitsu, cyklistika. Lamač dívčích srdcí si nechá říkat Dex. Do SuperStar se přihlásil proto, aby si dokázal, že má na víc. "Minulý rok SuperStar mi nevyšel kvůli mé vlastní chybě." Je z Chomutova a jeho šťastným číslem je 9. Co o něm řekla porota: Hejma: "To byl dost špatnej výkon, výpadky textu, improvizace a skutečnost je taková, že postupuješ..."


Barbora Opplová 20 let, studentka, Hradčovice hudba: Pink, The brand new heaves, Beautiful boys, Tina Turner, Aneta Langerová, Petr Bende, Lucie Bílá. jídlo: Šťavnaté.. celebrita: Lucie Bílá, Karel Gott, Tereza Pergnerová, Jiří Bartoška, Aňa Geislerová.... sport: Občas basketbal, kolečkové brusle a chůze... Držitelka titulu "absolutní vítěz" soutěže "Kralupský slavík" přezdívaná modelka se narodila ve znamení Býka. Doma má celý zvěřinec - pejska, kočky, papouška i želvu. Ráda by také diváky zaujala hrou na klavír. Co o ní řekla porota: Hejma: "Co tě baví na tom vystupování? Že to zvládneš? Tak to zkus, protože postupuješ! Čau!"


Barbora Zemanová 16 let, studentka, Svojšín hudba: Guano Apes, Gaia Mesiah jídlo: Spapám všecko, ale nejvíc asi pizzu. celebrita: Richard Krajčo, Jiřinka Bohdalová sport: Běhá, jezdí na kole, občas si zahraje s mičudou Barbora miluje pizzu, ale ne Margaritu - nesnáší totiž rajčata. Protivné jí je lhaní, plané sliby, zlost a netolerantnost. Vyhrála soutěž Karlovarský hlas 2006. Ilona Csáková o ní řekla: " Nedokážu popsat, co mě zaujalo v hlase, ale něco v tobě dřímá". Volný čas tráví se svým pejskem, na kole, nebo koncertuje se svou kapelou. Co o ní řekla porota: Csáková: "Postav se a běž, postupuješ."


David Spilka 20 let, student, Olomouc hudba: Dream Theater, Korn, Motley Crue, M.Spilka, Lucie, D.Koller, Arakain, P.Kolář, Tužimský jídlo: Vepřo knedlo zelo. celebrita: L.Svěrák, L. Mareš, Koller, Kolář, L. Bílá, K. Gott, I.Csaková, a zbytek poroty, teď když jsem je viděl na vlastní oči. sport: Artistika, běh, plavání. "Dave" z Olomouce nejen zpívá, ale jeho velkým koníčkem je brazilský bojový tanec capoeira. Sám neví, proč se přihlásil do SuperStar. "Kamarádi mě tlačí, že na to mám." Přiznává, že nemá svůj idol, ale inspiruje ho spousta muzikantů. Co o něm řejkla porota: Hejma: "Zamrzelo mě hlavně to, že jsi nezkusil ani první sloku, tvůj přístup byl neprofesionální, byly by s tebou potíže, právě proto tě posíláme do dalšího kola..."


Eliška Faicová 20 let, studentka, České Budějovice hudba: Kosheen-Sian Evans, Guano Apes-Sandra Nasic, BSP-Kamil Střihavka, Dan Bárta, Psychonaut jídlo: Vepřo,knedlo, zelo, svíčková, olivy, zavináče celebrita: Nemám. Někdo mě baví a někdo zase ne. sport: Tanec U lidí ji nejvíc vadí, když říkají nesmysly a pak si je ani neumí obhájit. Miluje dobré jídlo – když by si na něm pochutnávala třeba s Danem Bártou, Kamilem Střihavkou či Madonou, nebyla by proti! Co o ní řekla porota: Csáková ke dvěma soutěžícím: "Vaše výkony byly vyrovnané. Ale tou, která půjde dál, je Eliška."


Eva Krutáková 17 let, studentka, Břeclav hudba: Joss Stone, Colin Baily Rae, Aretha Franklin, Christina Aguilera, Kelly Clarkson, Dan Bárta jídlo: Těstoviny celebrita: Petr Bende, Matěj Ruppert, Ondra Brzobohatý. sport: Všechno, ale jen pro zábavu Za domácího mazlíčka má papouška Pepu. Jak si představuje ideálního partnera? Nemá vyhraněný vkus, ale měl by být chytrý, zábavný, upřímný . Narodila se ve znamení Blíženců a každé vystoupení před diváky je pro ní úspěchem. Co o ní řekla porota: Csáková po jejím vystoupení poznamenaném unavenými hlasivkami: " Evo, to byl hrozný výkon. To byla kontinuální faleš." Klezla: "Ten výkon byl opravdu otřesný, téměř na úrovni hvězdné pěchoty. Musím vám říct, že postupujete!"


Jan Kopečný 17 let, student, Hrdějovice hudba: Queen, Beatles, Aerosmith, Elvis Presley, Chinaski, Kamil Střihavka, Karel Gott jídlo: Naprosto všechno....všelijaké směsy a omáčky. celebrita: Kateřina Herčíková, Gábina Partyšová, Lucie Bílá, Petr Kolář, Leoš Mareš, Patrik Hezucký sport: Především míčové hry. Jeho šťastnými čísly jsou 3, 8, 9. A proč SuperStar? "Myslím si, že bych byl určitým přínosem pro tuto soutěž. Několik lidí mi řeklo, že mám určité charisma." Co o něm řekla porota: Klezla: "Finále, perspektivní, máte všech 5P..."


Jan Kříž 21 let, student, České Budějovice hudba: Queen a Michael Jackson, Dan Bárta, (Waldemar Matuška ve své době) jídlo: Buřtguláš od mámy celebrita: Moc u nás neuznávám princip "celebrit", takže nemám ani žádnou oblíbenou. sport: Tanec, squash, kolečkové brusle Zpěv není jeho jediným koníčkem. Rád také tančí a to, že mu to jde dokazuje zlatá medaile ve Street dance. Jeho přítelkyní je loňská finalistka Míša Nosková. A proč i on šel do SuperStar? "Protože jsem skromný, charismatický, vysoký, mám obě oči stejně barevné, jsem výjimečný a zpívám." Co o něm řekla porota Hejma: "Já myslím, že je to na postup."


Jaroslav Parci 26 let, barman, Kopčany (SR) hudba: Blue, Holki jídlo: Bramborový salát, řízek celebrita: Lucie Bílá, Aneta Langerová, Karel Gott, Helenka Vondráčková, Sisa Sklovská. sport: Plavání,běh Jarda je nejstarším účastníkem třetího ročníku. Jeho šťastným číslem je sedmička. Zpívání je jeho sen a ten sen si chce splnit prostřednictvím SuperStar. Líbí se mu štíhlé brunetky s větším poprsím. Úspěchem je pro něj velký aplaus a vděk od lidí, kterým zpívá. Co o něm řekla porota Hejma: "Ty chceš zpívat v Čechách? Takže by sis eventuelně tu tvou Slovenku přivezl sebou? Tak uvidíme, protože postupuješ!"


Karolína Pavlíková 18 let, studentka, Polička hudba: Scorpions, Laura a její tygři jídlo: Rajská omáčka celebrita: Pavel Liška, Miroslav Donutil sport: Lehká kulturistika Narodila se ve znamení Štíra, říkají ji Kája, Karol nebo Kájuška. Nemá ráda neupřímnost a závist . Diváky chce zaujmout bezvadnou hrou na piano. Ovšem ovládá i jiné nástroje - hraje na kytaru a dokonce i na saxofon! Co o ní řekla porota Klezla: "Karolínko, sen se bohužel rozplynul. Nastala tvrdá realita...vytáhněte kokrhel nahoru a jděte do boje, postupujete!"


Leona Černá 25 let, studentka, Jiřetín pod Jedlovou hudba: Alanis Morissette jídlo: Brambory s tvarohem celebrita: Tomáš Trapl, Věra Špinarová, Lucia Šoralová, Monika Absolonová. sport: Tanec Nenávidí závist a vypočítavost. Doma má dva pejsky.V loňském ročníku postoupila až do "druhé šance", diváky chce zaujmout "momentální náladou". Co o ní řekla porota: Csáková: "Dyť je rozkošná" !


Martin Ševčík 17 let, student, Kozlovice hudba: Kryštof, U2 jídlo: Pizza celebrita: Leoš Mareš, Jirka Mádl, Igor Timko. sport: Fotbal. Šťastným číslem blížence "Ševa" je trojka. Vyhrál regionální a celostátní soutěž ve zpěvu. Do SuperStar se přihlásil, protože si myslí, že za poslední léta dosáhl dobrých výsledků ve zpívání. Hraje fotbal za FC Kozlovice. Co o něm řekla porota: Hejma: "Pan Ševčík postupuje."


Michal Michajlec 22 let, student, Mladá Boleslav hudba: Rasmus, Hoobastank, Nickelback, System of a down, Helloween, Kolář, Střihavka, Bárta, Basiková. jídlo: Čína celebrita: Lucie Váchová, Pavol Habera sport: Závodně hraji plážový volejbal. "Mišák" se narodil ve znamení Ryb a věří číslu 11. Vystupuje s amatérskou kapelou a dost si věří. "Umím zpívat a mám na to něco dokázat v životě!" Co o něm řekla porota: Klezla: "Vy si opravdu myslíte, že to, co jste předváděl, se dá nazvat zpěvem? Mladým se má ale dávat šance, tak ji chytněte za pačesy a běžte!"


Petra Hlávková 19 let, studentka, Brno hudba: Lenny Krawitz, 50 cent, Rihana, Black eyed peace, Kabát, Chinaski, Lucie jídlo: Jahody podávané na jakýkoliv způsob celebrita: Bílá, Rolins, Špinarová, Střihavka, Vojtek sport: Gaučink Její šťastné číslo je 4 a poslouchá jazz, blues, swing a rock. Na své kontě už má jeden neobvyklý úspěch - byla v top 10 v ruské pěvecké soutěži! Za své domácí zvíře považuje bratra a kromě něj doma také chová zrzavého kocoura. Co o ní řekla porota: Hejma: "Ty dobře víš, že já jsem si tě nemohl zapamatovat, urážel jsem tě tam na pódiu, ale porota rozhodla, že postupuješ..."


Robert Daniel 23 let, absolvent konzervatoře , Malacky (SR) hudba: Tom Jones, Lucie Bílá jídlo: Všechno celebrita: Boris Filan sport: Žádný Slovenský Tom Jones nepřišel do SuperStar zkoušet, jestli na to má nebo ne. "Znám svoje možnosti a tohle je vynikající příležitost upozornit na ně hudební vydavatelství." Narodil se ve znamení berana a jeho šťastným číslem je osmička. A dámy pozor! Líbí se mu všechny ženy. Co o něm řekla porota Csáková: "Je nám to líto, ale postupuješ dál!"


Roman Lasota 19 let, student, Český Těšín hudba: Guy Sebastien, Craig David, Garou, Kings singers, Dan Bárta jídlo: Těstoviny celebrita: Vendula Svobodová. sport: Volejbal, florbal, kolečkové brusle, lyžování, badminton. Roman s přezdívkou Skipy má rád sportovní přenosy v televizi. V životě už měl mnoho úspěchů se sborem a kvartetem. Proč se přihlásil do SuperStar? "Nevím, uvidíte sami." Porota jeho hlas nazvala "zajímavým chraplákem". Co o něm řekla porota: Csáková: "Včera ti to moc nevyšlo, měl by ses stydět, naše ouška AU AU!...ale postupuješ dál!"


Soňa Pavelková 15 let, studentka, Zlín hudba: Alicia Keys, Destiny´s child jídlo: Čína celebrita: Dara Rollins, Jan Kraus, Ondra Brzobohatý. sport: Plavání, lyžování. Muž jejich snů musí být tolerantní, vtipný, upřímný a pozor – žádná vyžle. Diváky by kromě zpěvu chtěla zaujmout uklizeným pokojíčkem, což je prý její největší vzácnost! Co o ní řekla porota: Csáková: "Napni plachty a běž za kamarádkou. Postupuješ dál."


Tereza Najdekrová 20 let, studentka, Praha hudba: Evanescence, Dream Theater, Lynyrd Skynyrd, Nightwish, Waltari, Krucipusk, Precedens, BSP/ Kamil Střihavka, Petr Kolář, Bohouš Josef, Tomáš Hájíček. jídlo: Pizza Salami bez papriky a s uzeným sýrem celebrita: Tomáš Hájíček sport: Běh za autobusem Její šťastné číslo je 7 a narodila se ve znamení Vodnáře. Oblíbeným čtivem jsou jí kuchařky, asi hlavně ty italské. Doma má pejska, zajíce a andulku Eagla. Když se zrovna nestará o svůj početný zvěřinec, jezdí na kole, plave a chodí na rockové koncerty. Diváky chce zaujmout dobrou náladou a také by jim nakonec něco ráda upekla! Co o ní řekla porota: Csáková: "Náš názor je, že jsi byla Super, můžeš být Star, postupuješ dál!"


Zbyněk Drda 19 let, student, Karlovy Vary hudba: Beatles a Queen, Chinaski jídlo: Smažený sýr celebrita: Jaromír Jágr, Kateřina Neumannová sport: Lyžování, cyklistika, turistika, plavání Devatenáctiletý mladíček se zdá zakřiknutý a stydlivý, ale když začne zpívat, je najednou jako v jiném světě. Do SuperStar se přihlásil, protože na to má. Jeho idolem je Phill Collins. Co o něm řekla porota: Hejma: "A slyšel jsi, že ty vztahy v showbyznysu jsou špína a bahno? Tak mám pro tebe špatnou zprávu, budeš se tím bahnem muset prokousat, protože postupuješ..."


Zuzana Vlčeková 24 let, studentka, Prievidza (SR) hudba: Alicia Keys, Helena Zeťová jídlo: Rýžový nákyp celebrita: Robo Opatovský, Marián Čekovský a Anife Vyskočilová, Vlasta Horváth sport: Tanec, plavání, běhání, cyklistika Zuzu přijela ze Slovenska. Co opravdu nesnáší, to je lidská přetvářka a rajská polévka! Ráda by se setkala s Hanou Hegerovou. Je vítězkou mezinárodní soutěže "Zlata Črievička Slovakiafest" a soutěže "Nové tváre slovenského jazzu. Co o ní řekla porota:Klezla: "Jelikož ten zpěv nebyl dostačující, tak jsme se usnesli, že tady v této místnosti pro vás ta cesta končí. Ale zítra budete bojovat o další mety, postupujete!"