Rok 2005 přinesl největší životní štěstí hitmakerovi Karlu Svobodovi a jeho ženě Vendule. Po tragické smrti dcerky Klárky se konečně dočkali vysněného syna Jakuba. Právě končící rok byl vůbec na děti štědrý...


Vendula Svobodová (33) a Karel Svoboda (67) Vendula Svobodová porodila syna Jakuba císařským řezem v nemocnici u Apolináře 28. května krátce po poledni. Pyšný tatínek Karel, kterému s tragickou smrtí dcery Klárky zmizela v očích pověstná jiskra, se neostýchá říct: "S novým životem k vám přichází zase štěstí a chuť žít. Děkuju a moc si té Boží milosti vážím."
Jana Štefánková (30) a René Teuber (39) První česká playmate Jana Štefánková (30) porodila 4. ledna syna. Chlapečkovi vážícímu 3150 g, dala jedna z nejsvůdnějších českých modelek po otci jméno René. Podnikatel René Teuber byl s Janou u porodu.
Ester Geislerová-Kadlecová (21) a Jan Kadlec (28) Herečka Ester GeislerováKadlecová porodila v sobotu 25. června dvojčata. Chlapeček se jmenuje Jan Etien, holčička Mia Rosa. Otcem je filmový architekt Jan Kadlec, kterého si vzala dva měsíce před porodem.
Markéta Hrubešová (33) a David Kraus Za asistence šťastného tatínka, fotografa Davida Krause, si pár dní před Vánoci nadělila nejkrásnější dárek herečka Markéta Hrubešová. Dvacátého prosince se jí narodila holčička Christel, která měřila 54 cm a vážila 4,22 kg.
Martin Dejdar (40) a manželka Daniela (34) Herec Martin Dejdar se stal tatínkem už podruhé! Jeho žena Daniela mu 5. dubna porodila císařským řezem holčičku Sáru.
Jolana Voldánová (35) a Petr Císařovský (39) Na apríla, 1. dubna, porodila Jolana Voldánová dceru Kateřinu. "Porod proběhl hladce. Nejhezčí pocit byl, když jsem zjistila, že vše proběhlo bez komplikací a že je Kateřinka v pořádku," řekla Blesku Jolana.
Andrea Vránová-Kloboučková (24) a Jan Klobouček Andrea Vránová porodila 24. dubna holčičku Aničku. Tatínek, hokejista Jan Klobouček, byl samozřejmě u toho.
Alena Antalová (32) a Josef Juráček V brněnské porodnici se prvního listopadu narodila herečce Aleně Antalové holčička Alenka. S manželem Josefem Juráčkem si tak nadělili ten nejkrásnější dárek. Malá Alenka vážila po porodu 3,30 kg a měřila 50 centimetrů.
Pavlína Baburková (31) a Petr Kratochvíl (54) Miss Československo 1992 Pavlíně Baburkové se 26. srpna narodila holčička Ilonka. Ta se stala čtvrtým dítětem Baburkové a pátým potomkem jejího manžela Petra Kratochvíla (54), který jí vybral jméno po své mamince.
Táňa Vilhelmová (27) a Pavel Čechák Herečka Táňa Vilhelmová porodila 15. 11. syna Františka. Chlapeček vážil 3,40 kg a měřil 52 centimetrů. Jeho příchod na svět oslavil šťastný tatínek, devětadvacetiletý producent Pavel Čechák, v Tánině domovském divadle v Dejvicích.
Petr Rychlý (39) a Jana Pospíšilová (34) Moderátor a herec se stal otcem už potřetí. Petr Rychlý junior přišel na svět 10. března v noci. Narodil se moderátorově přítelkyni Janě Pospíšilové. "Všechno se to odehrálo podle našich příjmení - Rychlý si Pospíšil, protože se náš chlapeček narodil o třináct dní dříve," smál se Rychlý.
Jaroslav Tvrdík a manželka Jana Janě Tvrdíkové, manželce prezidenta ČSA a exministra obrany Jaroslava Tvrdíka, se 19. července narodila v porodnici v Podolí dvojčátka Nelly a Tomáš.
Kristýna Liška-Boková (24) a Pavel Liška (28) Tanečnice a herečka Kristýna Liška-Boková porodila 27. dubna večer manželovi Pavlu Liškovi večer syna Šimona Samuela.
Lucie Benešová (31) a Tomáš Matonoha (34) Čtyřkilového cvalíka Štěpána porodila 4. října svému partnerovi Tomáši Matonohovi herečka a "vypráskaná beruška" Lucie Benešová, která už má s hercem Filipem Blažkem syna Luciána (8).
Jana Adámková (32) a manžel Petr Moderátorce Janě Adámkové se 4. dubna narodil druhý syn Danny. Přišel na svět císařským řezem, stejně jako před pěti lety prvorozený Petr.
Leoš Mareš (29) a Monika Poslušná (26) Přítelkyně moderátora show Big Brother Leoše Mareše Monika Poslušná mu 1. listopadu ve 3.33 hodin porodila 3,33 kilogramu vážícího chlapečka Jakuba.
Veronika Žilková (43) a Martin Stropnický (49) Oblíbená herečka se stala pošesté maminkou! Holčička, kterou má se šéfem Divadla na Vinohradech Martinem Stropnickým, se jmenuje Kordula a narodila se 22. září.
Marek Jankulovski (28) a manželka Jana (32) Reprezentačnímu bekovi Marku Jankulovskému porodila v Ostravě 5. března manželka Jana dceru Kristýnku.