Bez leštěnky ani ránu. Móda a elegance zdobí generalitu třetího ročníku festivalu Evropských filmových úsměvů v Mladé Boleslavi. Především pánové si dávají na zevnějšku záležet a dost času věnují nejen oblečení, ale i účesům. Hvězdami ve vlasové módě jsou především ředitel festivalu Jan Kuděla, kaskadér a producent Petr Jákl a moderátor a herec Marek Vašut (zleva). Jejich blyštivé hlavy jsou dílem mistra kadeřníka, ale podle zlých jazyků i výsledkem používání kvalitní leštěnky. "Ty mít ve filmovém štábu, ušetřím za reflektory," ocenil jejich víceúčelový sestřih jeden z přítomných režisérů.


Krásky se perou o Vágnera Herec a moderátor Petr Vágner (28) je doslova na roztrhání. Může za to nejen jeho svérázný humor v rádiu, ale také role v českém filmu Experti. "V Expertech hraju trenéra kulturistiky hlavního hrdiny Kryštofa Hádka a kvůli roli jsem musel na příkaz pana režiséra Karla Comy a pod jeho dohledem pilně chodit cvičit do fitka," přiznal Blesku Vágner. Jak je vidět, tak jeho nově vypracované sexy tělo nenechalo chladnými ani sympatické missky a modelky Martinu Dvořákovou (vlevo) a Lenku Taussigovou, které se o Petra málem popraly, protože ho chtěla mít na večírku každá pro sebe.
Zaňková už prací prášek nepotřebuje Finalistka první řady SuperStar Veronika Zaňková konečně vydala první album. A dokonce pro své CD Kapky v moři napsala a otextovala všech dvanáct písniček. O první desku se Veronika pokusila už loni na podzim, kdy ale její minialbum Zpátky na zemi bylo přidáváno v obchodech jako bonus k balení pracích prášků. Novou desku poprockových skladeb s moderním zvukem natočila se svojí kapelou Crazy Diamond a většinu z písniček nazpívala v angličtině.
Drb dne Moderátor Zbyněk Merunka otevře s manželkou ve čtvrtek v Berouně další ze svých cukráren. K léku, který podporuje sexuální aktivitu a Merunka ho propaguje, tak bude v prodejně doporučovat i sladkosti. "Všechno souvisí se vším, takže po dortících je třeba získanou enegii někde vybít. A kde? Hm, na to ať si odpoví každý podle svého gusta," tvrdí rozumem Merunka.