Vojtek hasičem. Když má muzikálový Athos a frontman skupiny Kabát v jedné osobě Pepa Vojtek volno, věnuje se buď dceři Valentýnce, partnerce Libušce nebo zálibám. Jednou z jeho oblíbených je hašení požárů. Soptík, jak mu kolegové ve sboru přezdívají, bere svou roli velice vážně, a jak naznačuje snímek, má i ke stříkačkám v jakékoli podobě více než vřelý vztah.


Slezáčkovým zemřela doga Sedmiletá doga Hitchcock, kterou si moderátor Bořek Slezáček pořídil ještě s bývalou přítelkyní Alenou Šeredovou, zemřela. Právě nemocný pes měl být jedním z důvodů spekulací o manželské krizi Simony Krainové a Bořka Slezáčka. "Hitchi nám dělá starosti. Je strašně nemocný, prodělal už tři operace, počurává se a nemůže do schodů. Bořek s ním kvůli tomu pendluje mezi Prahou a domkem za městem," vysvětlovala Simona ještě minulý týden. Tento týden Hitchcock zemřel.
Gott se řítí do džungle Na zítřek toho Karel Gott s Ivanou Macháčkovou moc nenaspí. Už v 6 hodin ráno budou sedět na palubě letadla, které je dopraví do vzdálené Malajsie. "Moc se těšíme, bude to takový velký poznávací zájezd s pěti přelety. Rádi bychom viděli celou zemi včetně několika džunglí. A takovým zlatým hřebem bude Singapur," říká Ivana Macháčková. Karel s Ivanou vůbec rád cestuje. Navštívili spolu už Jihoafrickou republiku, Kubu a teď stráví tři neděle v jihovýchodní Asii. "Na Malajsii by to chtělo určitě tak měsíc, ale Karel musí začátkem září na festival do Sopot," vysvětluje Ivana.
Drb dne Modelka Andrea Verešová (25) už pomalu myslí na zadní kolečka. Uvědomuje si, že modelingem se nemůže živit věčně, a proto studuje právnickou fakultu a právům by se chtěla v budoucnu naplno věnovat. "Andrea je nejen půvabná, ale má taky jazyk ostrý jako břitva," tvrdí prý její blízké okolí, které se také domnívá, že v budoucnu nebude mít sexy advokátka určitě o své klienty nouzi.