Minulý týden v pátek se jí podařilo dostat do nepoužitelného stavu již v sedm hodin večer a musela ji sbírat z ulice policie v Jesenici u Prahy. Nejspíš má dobré spalování, protože podle informací Blesku vyrazila vzápětí na další nonstop mejdan. To chce výdrž!


Kořínkovou vyhazují z hospod!
Populární herečka prý posedává opilá mezi hrajícími si dětmi

Na sluníčku dokážou pít jenom ti nejzkušenější! Herečka Lenka Kořínková (49) mezi takové "odborníky" nejspíš nepatří. V pátek se zcela zmožená povalovala na krajnici silnice vedoucí z Prahy, aby o víkendu pokračovala v malé obci Psáry ve spanilé jízdě po hospodách s pet lahví v ruce.

Tentokrát se ovšem raději schovávala před sluncem uvnitř restauračních zařízení. Aby ne, když si například v psárském penzionu Rubín hosté stěžovali, že sedí opilá mezi dětmi, které si hrají venku na čerstvém vzduchu. "Chodí sem často a máme s ní velké problémy. Dneska tady byla také, většinou pije pivo a tak osm dalších si nechá natočit do pet lahví," řekla Blesku zaměstnankyně penzionu Rubín v Psárech u Prahy.

Lenku Kořínkovu dobře znají i v hospůdce U dvou nervů. "Tady je známá firma, nechodí ale jenom sem, ale obráží všechny hospody. Někde už má i zákaz, kvůli tomu, jak se chová," svěřil se jeden se štamgastů restaurace.

Pravdou je, že když Lenka Kořínková vyrazí na tah, tak nezapomíná ani na svoje odborné znalosti z oblasti zdravého životního stylu. Tak například v jedné z restaurací se dožadovala od kuchaře informace, z čeho to vaří gulášovou polívku. Údajně chtěla zjistit, zda v ní není něco nedietního.

V další se vehementně domáhala svých zákaznických práv a stěžovala si: "Jak já k tomu přijdu, že musím jíst tři dny starou housku." Pokoušeli jsme se kontaktovat Lenku Kořínkovou, ale podle slov jejího o sedmnáct let mladšího manžela Davida Holase to není možné. "Žena si nepřeje, abych se k tomu jakýmkoliv způsobem vyjadřoval. Řekne vše sama, až bude čas," slíbil Holas.

Ačkoliv se Lenka Kořínková ve stejné chvíli nejspíš potulovala po obcích na okraji Prahy, její manžel považoval za nejdůležitější vzkázat: "Pokud vyjde článek se zkreslenými informacemi, máme právníka. A ten právník je velmi dobrej," vyhrožoval Holas. V rámci svých osvětových kampaní za zdravý životní styl Lenka Kořínková potkala mnoho odborníků, nejenom právníků, ale i lékařů, kteří dokážou poradit ve všech krizových situacích. "Dřív s ní byla legrace, teď už tolik ne. Snad se z toho dostane, když jí někdo pomůže," přál si jeden z hospodských svědků tahu Lenky Kořínkové.