Půvabné policistky řádily na jevišti Divadla kouzel. Nešlo o představení, ale o bujarou oslavu, která se protáhla až do ranních hodin. Principál Pavel Kožíšek a účinkující měli pořádný důvod k oslavě. Taneční skupina Magic Girls, která vystupuje v show Magická esa, totiž vyhrála v Belgii titul mistrů světa ve sportovním aerobiku! Při představení Magická esa střídají tanečnice různé kostýmy od středověkých vojenských uniforem až po moderní policejní oblečky, což můžete posoudit již dnes od 14 hodin v Divadle kouzel.


Kněz pokřtil Urbana Upír, jeptišky a farář pokřtili v pořadí už 22. knížku vtipů kreslíře Petra Urbana "Pivrncovy sexy lekce". Upírem byl komik Václav "Upír" Krejčí a řádovými sestrami převlečení transvestiti, kněz však přijel skutečný - husitský farář z Lomnice nad Popelkou. "Je to nejsprostší knížka, co jsem kdy udělal. Proto jsem vzal velebníčky, aby tady ty hříšný prasárny trochu rozředili v očích veřejnosti," konstatoval Urban. Po křtu se vydražily obrázky Petra Urbana za více než deset tisíc korun a výtěžek šel na konto stacionáře Rváček pro postižené s kombinovanými tělesnými a duševními handicapy v Lomnici nad Popelkou.
Pro Nadílku k Hrušínským Herečka Valérie Zawadská pořádně oslavila s Janem Hrušínským premiéru britské komedie Nadílka. Jde o třetí premiérový titul Hrušínského divadelní společnosti na jevišti pražského Divadla na Jezerce. Vedle principála a Zawadské diváci na jevišti v hořce ironickém příběhu spatří také Miluši Šplechtovou a Annu Bendovou. Jejich manželské protějšky hrají Martin Preiss a Jaroslav Plesl.