Vaření považuje Iveta Bartošová (38) za tu největší relaxaci. "Vařím často, hodně a ráda. Ke mně se prostě chodí lidé najíst, a když jich očekávám hodně, tak si to skutečně vychutnám. To začínáme předkrmem a končíme moučníkem," říká zpěvačka, která se teď inspiruje i naší novou kuchařkou Vaříme s Bleskem. Téměř profesionální kuchařku z ní udělal za 13 let společného žití Láďa Štaidl a syn Artur má prý po tátovi také velké nároky. "Vařím od svých patnácti let, ale díky Láďovi, který je obrovský labužník, jsem se naučila vařit naprosto všechno ze všech světových kuchyní. Mám ráda rychlá jídla, ale vyhraju si i se svíčkovou, koprovkou, rajskou, kterou má Artur nejradši, stejně jako španělské ptáčky nebo dobře upečené kuře s rýží," vysvětluje Iveta. Ta prý v kuchařce Vaříme s Bleskem našla nejednu inspiraci, jak se ještě více zdokonalit. Kuchařky používá, ale pokud se nemusí striktně dodržovat recept, ráda se jimi právě jen inspiruje. "To potom do jídla dávám i něco ze sebe. Improvizuju. Určitě si myslím, že nejdůležitější je, aby člověk vařil s láskou. A kdo má "bleskovou" kuchařku, tomu to jde samo," tvrdí Iveta.