Před otevřením byla druhá provozovna Hooters v testovacím provozu, aby byly vychytány všechny mouchy, než bude otevřena zákazníkům. Kromě klasických specialit nabídne také každý všední den zvýhodněné obědové menu.

Autor: Hooters

Hooters Girls

Největší devízou restaurce je její neopakovatelná atmosféra, díky které se budete do tohoto podniku rádi vracet. Základem všech Hooters restaurací je uvolněná, dá se říct plážová atmosféra, kterou dotváří krásné dívky, tzv. Hotters Girls, které nejen obsluhují zákazníky, ale vytváří v podniku onu energizující atmosféru. Při návštěvě tedy budete mít pocit, že jste středem pozornosti a skvělé jídlo a pití bude jen třešničkou na dortu. Díky péči Hotters Girls se pro vás stane návštěva restaurace nevšedním zážitkem.

Autor: Hooters

Sportovní přenosy

Na své si v Hooters přijdou i fanoušci sportovních přenosů. Ty můžou sledovat na více než dvaceti velkoplošných obrazovkách. Díky přístupu i k prémiovým sportovním kanálům včetně Sky Sports mohou fanoušci například sledovat nejprestižnější fotbalové ligy, NHL, baseball nebo i finálové zápasy amerického fotbalu.

Autor: Hooters

Jídlo a pití

Pokud jednou v Hooters ochutnáte kuřecí křidélka, už nikdy nebudete chtít jiná! Nejen, že k nim dostanete široký výběr pálivých omáček, ale především jejich chuť ocení nejeden gurmán. Dále si můžete vychutnat bezkonkurenční burgery, krevety, grilovaná masa a čerstvé saláty. K pití si můžete vychutnat vychlazenou Plzničku přímo z tanku.

Autor: Hooters

Malá statistika

  • 75%      zákazníků jsou muži
  • 300.000 Hooters girls již pracovalo v Hooters od vzniku v roce 1983
  • 2          je počet restaurací Hooters s tankovým pivem – a jsou to Hooters restaurace v Praze
  • 172       je průměrná výška Hooters girls
  • 360       je rekord v počtu snězených křídel u jednoho stolu v Praze
  • 38%      navštíveného času stráví průměrně zákazník koukáním po Hooters girls
  • 450.000   zákazníků již navštívilo restauraci Hooters v Praze (a dokonce zaplatilo) 
  • 16.000   fanoušků má stránka Hooters Prague na Facebooku

 

Video z otvíračky naleznete ZDE!

Pro více informací navštivte:

www.hooters.cz

www.nazdraviventures.com

www.hooters.com