Zpěvačka Iveta Bartošová se netají tím, že se považuje za gurmána, dobré jídlo doslova miluje. "Podle mne k příjemné chvíli dobré jídlo opravdu patří. A za ně jsem někdy ochotná utratit i dost peněz," přiznává dokonce. Nejvíc ji "vzrušují" bifteky, alespoň ještě trochu krvavé. Když si ale "šelma v ní" přijde na své, navrací se s pokorou a vlastně ráda k těstovinám, zelenině v různých úpravách, drůbežímu masu i jídlům sladkým. Za opravdový pamlsek považuje čokoládu. Protože jí ale záleží na pěkné figuře, výběr a styl svého stravování se tomu snaží podřizovat. "Nejlépe u mne zabírá systém jíst často, ale málo, a dělená strava," svěřuje se zpěvačka a dodává: "Hlídat se musím, ale ráda přece jen někdy zhřeším. Třeba dobrým medovníkem." Vařit se Iveta Bartošová naučila od mámy. Nejvíc se ale zdokonalila v umění kuchařském, jak sama přiznává, v době, kdy žila s Láďou Štaidlem. "Vařila jsem pravidelně a často pro spoustu lidí," vzpomíná na to období. Občas považuje vaření za vítaný relax. To hlavně po nějaké vyčerpávající, ale úspěšně zakončené práci. Jako právě teď, kdy natočila a uvedla do světa svou novou desku. Zpěvačka si zdravě sebevědomě dává známku dobré a rychlé kuchařky. Umí všechno - od knedlíků a svíčkové přes koláče až třeba po thajské speciality. A na její umění si nestěžuje ani prvňáček Artur. "Artur říká, že nejvíc mu chutná od mámy," libuje si určitě zaslouženě Iveta. Pro čtenáře Nedělního Blesku připravila dnes recept na jeden z pokrmů, který Arturovi s úspěchem často připravuje. Kuře dušené na česneku, cibuli, majoránce a kmínu s rýží Kuřecí stehýnka rozpůlíme, na másle zesklovatíme nakrájenou cibuli a česnek, množstvím nešetříme. Potom přidáme stehýnka a opražíme. Podlijeme vodou, okmínujeme a osolíme a na mírném plameni dusíme do měkka. Než dokončíme, přidáme majoránku a ještě chvilinku dusíme (pro dospělé můžeme i opepřit). Podáváme s dušenou rýží.