„Rozhodně mi není jedno, co mám na sobě. Jsem duší sportovec, takže preferuju spíš tento druh oblečení. Ale zase vím, že když se účastním nějaké společenské akce, která vyžaduje oblek, tak nemohu přijet v džínách a mikině,“ říká Zach.

Svou zálibu v módě potvrdil i na otevíračce butiku Tombolini v pasáži Filadelfie v Praze. „Je to italská móda, která se mi líbí. Mají hlavně krásné obleky,“ pochvaloval si Martin, který mezi regály projížděl i se svou přítelkyní Nikolou. „Martin se nepřizná, ale na svůj zevnějšek dbá,“ práskla svého přítele pohledná brunetka.

Nová italská móda okouzlila i missku Kateřinu Průšovou. „Italové jsou asi nejelegantnější národ na zemi. Strašně na sebe dbají, což jsem poznala v době, kdy jsem v Itálii pracovala. Češi mají pověst trochu opačnou, tak snad nám tenhle obchod s módou pomůže tu pověst trochu vylepšit,“ doufá Průšová.

Ta prý při nejbližší příležitosti do obchodu zavede i svého současného přítele Davida Martínka. „On se sice obléká s velkým vkusem, ale vždycky je prostor pro nějaké zlepšení,“ smála se Průšová.